Ingyen Rime!

Az Epic Game Store még jobban felpörög, ami annyit jelent, hogy nem kéthetente, hanem mostantól minden egyes héten egy ingyen játékot ad. Mondjuk már önmagában is keménység, amit eddig csináltak, hiszen az év eleje óta jobbnál jobb játékokat szerezhetett be mindenki, amelyeknek nagy részét nem hogy ingyen, de még jobb akcióban se volt eddig lehetőségünk megszerezni. Nem tudom hova lehet ezt még fokozni, de nagyon remélem, hogy megtartják a jó szokásukat.

rime_big.jpg

A mostani ingyenes játék nem más mint a Rime, ami egy viszonylag friss, minőségi kaland-puzzle játék. A Rime szinte minden téren el tudja kápráztatni a játékost. Élvezet a művészien kivitelezett tájakon barangolni, hallgatni a magával ragadó zenét, miközben logikai feladatokat oldunk meg és átélünk egy magával ragadó történetet, amit egyedülállóan, szavak nélkül mesél el a játék. Ha jobban érdekel, akkor a blogon itt olvashatod el a teljes beszámolót.
A játék egyetlen komoly gondja, hogy sokaknak optimalizálási problémája akadt vele, tehát érdemes majd ránézni a steames oldalára, ha netán nektek is gondotok akadna. Ettől függetlenül továbbra is egy erősen ajánlott játékról van szó, főleg hogy teljes áron 35 euróért lehet beszerezni, tehát ismét komoly összeget lehet spórolni, ha időben lecsaptok rá.

Az akció május 30-ig tart, azaz kerek egy hete van mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!