Ingyen Sims 4 és Grid 2!

A Steam és az Origin se szeretne kimaradni az ingyen játék osztásból, ezért a héten kivételesen ezen a két nagy kliensen szerezhetünk be AAA címeket.

A Grid 2 most Steamen ingyenes kerek egy napig és csak a készlet erejéig, ezért érdemes minél előbb bezsákolni, nehogy lemaradjatok róla. A második rész tisztességes folytatása az elsőnek, ami sokak szerint az egyik legjobb arcade autóverseny. A korrekt single rész mellett multi is van, tehát érdemes haverokkal együtt bezsákolni, mert igazából az egymás elleni versenyek a legizgalmasabbak.

Az akció május 22-én 7 óráig tart, ráadásul csak a készlet erejéig adják, úgyhogy kérjétek ki minél előbb a saját példányotokat. A játék beszerzéséhez csak rá kell menni a játék oldalán a "Fiókhoz adás" gombra és utána már mehet is az Install!

sims4.png

Az Origin már jó ideje nem osztott ingyen játékot, de úgy néz ki, ismét visszatértek, ami simán lehet az Epic Store akciózásának a következménye. Az első, de remélhetőleg nem utolsó akciójukban a The Sims 4 PC és Mac verzióját szerezhetjük be teljesen ingyen, amit gondolom senkinek se kell bemutatni. Nekem van egy olyan érzésem, hogy legalább az E3-ig meg fogják nyomni ezt az akciózást és hetente dobnak majd be új címeket, de ez majd jövő héten úgyis kiderül.

A játék beszerzéséhez elsőként be kell lépni a fiókunkba, majd ezután egy kattintás a Sims 4 oldalán a "Get it Free" gombra és már szedhetjük is le. Az akció 7 napig él, szóval bőven lesz ideje mindenkinek beszerezni a játékot. Jó játékot!

komment