Ingyen Oxenfree!

A héten ismét az Epic Games Store volt terítéken pár izgalmas hírrel és persze a mostani ingyen játéknak köszönhetően. Az első érdekesebb hír, hogy a Metro Exodus két és félszer jobban fogyott, mint Steamen a készítők utolsó játéka, a Metro Last Light. Tehát hiába a nagy balhé és a tiltakozás, hogy nem Steamen jelent meg elsőként, a játék még jobban is fogyott náluk, szóval úgy néz ki, megérte nekik az exkluzivitás.

detroit_become_human.jpg

A második hír pedig a hét, de talán a hónap nagy híre volt a PC-seknek, mégpedig hogy a Quantic Dream PS only játékai (Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls és a Heavy Rain) idén érkeznek PC-re és ezeket is elsőként csak az Epic Games Store-ban lehet majd megvásárolni és csak később érkezhet Steamre is. Ez egy óriási hír, remélem az évben még sok hasonló meglepetéssel árasztanak el bennünket.

oxenfree.jpg

A meglepetések mellett szokásosan egy ingyenes játékot is be tudunk gyűjteni a kliensükre, ez a blogon is sokat emlegetett Oxenfree. Ez egy minőségi indie kalandjáték 80-as évekbeli tinédzser horrorfilm stílusban. Kalandjáték rajongóknak rendkívüli módon ajánlott.

Az akció április 4-ig tart, tehát bőven van ideje mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment