Ingyen Thimbleweed Park!

Eltelt két hét, vagyis ismét egy ingyen játékot szerezhetünk be az Epic Games Store-ban. Szerencsére továbbra is minőségi játékkal szeretnének elcsábítani mindenkit, amivel mi felhasználok csak jól járunk, hiszen a mostani játék nem más, mint a Thimbleweed Park.

thimbleweed_park.jpg

Ez egy ízig-vérig klasszikus point and click kalandjáték egyenes Ron Gilbert és Gary Winnick tollából, akik nevéhez fűződik többek között a Monkey Island és a Maniac Mansion. Igazából ez a játék pontosan az, amire ezer éve vártak a rajongók, egy tökéletes kalandjáték, ami nem csak vissza tudja hozni a point and click kalandjátékok aranykorát a hihetetlen élvezhető játékmenettel, a retro kinézettel és persze az utánozhatatlan poénokkal, amiket nagyon szerettünk, hanem még sok esetben fel is tudja múlni azokat. Gondolom mondanom se kell, hogy ez most ingyen egy kihagyhatatlan ajánlat.

Az akció március 7-ig tart, tehát bőven van ideje mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!

komment