Ingyen Axiom Verge!

Az Epic Games mostanság a Metro Exodus balhéról híres, amikor is pár héttel a játék megjelenése előtt közölte a kiadó, hogy mégse fog megjelenni a Steamen, csak 2020-ban. Szerintem nem baj, hogy vannak és lesznek Epic Games exkluzív játékok, de azt, hogy mindezt a játék megjelenése előtt pár nappal mondják be, az egy óriási szemétség a rajongókkal szemben.
Na de félre a rossz hírekkel, szerencsére azért van jó oldala is a kliensháborúnak, ez pedig a folyamatos ingyen játékosztás.

axiom_verge_epic_store_free.jpg

A mostani ingyenes játék az Axiom Verge, ami egy rendkívül menő metroidvania platformer, ami 2015-ben sok helyen az egyik legjobb indie játék volt. Ezt a játékot már én is régóta ki akartam próbálni, mert sokan áradoztak róla, hogy mennyire jól eltalálta a régi Castlevania és Metroid részek hangulatát, eközben pedig sok érdekes újítás került a játékmenetbe.
Hála az Epic Games Store-nak ezt a csodálatos művet most nem csak ki tudjuk próbálni, hanem 18 euró helyett ingyen a miénk lehet.

Az akció február 21-ig tart, tehát bőven van ideje mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install. Jó játékot!