Ingyen What Remains of Edith Finch és A Story About My Uncle!

Az Epic Games úgy gondolta, hogy a Steam babérjaira tör és a Fortnite sikerét meglovagolja a saját kliense népszerűsítésével. Az év végén ingyenes játékokkal próbálta rávenni a kényelmes Steam tulajokat, hogy telepítsék fel a kliensüket, a héten pedig már egy komolyabb lépés is történt, amikor is kiderült, hogy a Tom Clancy's The Division 2 nem jön Steamre, csak Uplay-en és az Epic Games Store-ban lesz elérhető. Engem még egyelőre ennyivel nem tudtak megvenni, de nem venném rossz néven, ha a Steamnek komoly ellenfele lenne és jobbnál jobb dealekkel versengenének a felhasználókért a jövőben, elvégre az ilyen mindig csak nekünk kedvez.

what_remains_of_edith_finch.jpg

Az Epic Games Store idén is folytatja jó szokását és 20 euró helyett ingyen adja 2017 egyik legjobb indie játékát, a BAFTA-díjas What Remains of Edith Finch-et, amiért már én is rávettem magam, hogy végre belépjek a kliensünkbe, ez most tényleg egy igazi kihagyhatatlan ajánlat.

Az akció január 24-ig tart, tehát bőven van ideje mindenkinek a zsákolásra. A játék beszerzéséhez kell egy Epic Games fiók, ha még nincs, akkor itt tudtok készíteni. Ha van fiókotok, akkor klikk a játék oldalán a "Free" gombra és a vásárlás befejezése után már mehet is az Install.

És ezzel még nincs vége! A Humble Bundle se pihen és náluk is folyatódik az ingyen játékosztás. Ott most az A Story About My Uncle szerezhető be, ami egy viszonylag jófajta First Person Platformer.

a_story_about_my_uncle.jpg

A játékot 13 euró helyett ingyen be tudjuk zsebelni Windows, OSX és Linux rendszerre egyaránt. Az akció csak két napig tart a Humble Bundle oldalán. A játékot az "add to cart" majd "checkout" gombbal tudjátok beszerezni. Jó játékot!

komment