Far Cry 5 infóáradat

Az Ubisoft néhány napja lerántotta a leplet az egyik leghíresebb szériájának, a Far Cry-nak a legújabb részéről.

far_cry_5.jpg

A játék ismét a jelen korban fog játszódni, mégpedig Amerikában, Montana állam Hope megyéjében. Nekem nagyon tetszik a helyszín; bízom benne, hogy lesz lehetőségünk egy kis vadvízi pisztráng vadászatra :)

Szerencsénkre az Ubisoft már most számos részletet elárult. Többek között, hogy a Far Cry játékok történetében először magunk alakíthatjuk ki a karakterünket, akinek a bőrébe szeretnénk bújni. Lazsálásra azonban nem lesz lehetőségünk, ugyanis az ellenállást kell megszerveznünk, hogy a helyieket felszabadítsuk a zsarnokság alól. 

Ezenkívül beszéltek a járművekről is. Jó hír, hogy a Primal féle 3 lóerős kardfogú tigris (ami amúgy szuper volt :D ) helyett, visszatérnek a jó öreg motorizált járművek, lesz kocsi, motor, quad, kamion vagy éppen a repülő.

A fegyvertár bővítése is szóba került. A késen és machetén kívül már baseball ütő vagy kalapács is a rendelkezésünkre áll a közelharcban.
Ismét lesz pályaszerkesztő is, ahol mi magunk készíthetünk virtuális játszóteret a pajtásainknak.
És a legjobb hír számomra, hogy továbbra is lesz CO-OP-ra lehetőség, ráadásul az eddigiektől eltérően most már teljesen egészében a single kampányban is játszhatunk a haverokkal. 

Az Ubisoft szerint a Far Cry 5-re még február 27-ig várni kell. A megjelenése egyelőre XO, PS4 és PC platformokra várható.

1 komment