avagy a legjobban sikerült áprilisi tréfa

2016. november 09. írta: eszement
Ingyen Far Cry 3 Blood Dragon

Itt a november, jönnek a hidegek és a franciák egy újabb játékkal leptek meg minket, ami egyszerre szól a retro szerelmeseinek és az újabb játékok kedvelőinek. Ugyan hősünk alig 3 éves, de hangulatában a 80-as évek stílusát hozza, epilepszia veszély minden mennyiségben!bloodheader.jpg

A Far Cry 3 Blood Dragon annak idején úgy tűnt, hogy egy egyszerű április elsejei tréfa francia módra, hiszen az első szivárogtatás pont bolondok napján történt, ám mindenki óriási meglepetésére a Far Cry 3 mellett kihozták ezt is, mint afféle "szerelemprojektet" amiben minden egyesült, amitől a 80-as évek kultusza erős volt, macsó hős, kegyetlen jövő (2007-et írunk!), klisés sztori, kissé VHS minőség, cyborg hadsereg és az ügyeletes szőke bombázó, meg a főellenség, aki a mi egykori kiképzőtisztünk.

A játék teljes egészében a Far Cry 3-ra épít, ugyanaz a nyílt világ, ugyanúgy területet kell elfoglalni, csak itt bázisokat, itt is van fast travel és úgy általában minden, ami a FC3-ban, megspékelve a 80-as évek színvilágával és egy jó adag "egyedül-a-világ-ellen" hangulattal.

Ami itt az igazi újdonságot jelenti, azok a sárkányok, amik a terepen vannak elszórva, és lehetnek velünk, de akár ellenünk is. Az biztos, hogy nem szeretik, hogy ha túl nagy rumlit csinálunk a szigeten. Bár nem elpusztíthatatlanok, de azért nincs is könnyű dolgunk, ha el akarjuk tenni bármelyiket is láb alól, mikor nekünk támadnak. Viszont imádják a kiborg szíveket, amiket az ellenségeinkből tépkedünk ki serényen, és okosan elhelyezve könnyen a segítőtársaink lehetnek egy-egy bázis elfoglalásában.

blooddragon1small.jpg

Fegyverekből van minden, ami szemnek és szájnak ingere, és az elfoglalt bázisokon azonnal megjelennek a segítőink, akik nem veszik túl jó néven, hogyha egy hevesebb tűzharcban véletlenül elkaszáljuk valamelyiket is, így gyorsan válnak barátból ellenséggé.

A játékot beszerezni természetesen a szokásos helyről lehet, Uplay account birtokában egy teljes hónapig, ami december 10-e körül fog lejárni. Ha szereted a retro köntösbe öltöztetett lövöldét és nem folyik ki a szemed a színkavalkádtól, akkor mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát, én már a fél szigetet elfoglaltam :)

blooddragon2small.jpg

JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK!

Sajnos a mostani játékban nem tudtam nyertest hirdetni, így a nyeremények átvándoroltak a következő és egyben utolsó hónapra.

Szóval tippeld meg a következő játékot, amit az Ubisoft ingyenessé fog tenni, (itt a poszt alatt vagy a Facebook oldalunkon) és a helyes megfejtők között értékes Uplay játékot sorsolunk ki. Csak az kerülhet bele a kalapba, aki pontos címet mond, vagy franchise esetén sikerrel tippeli meg, hogy melyik részt kapjuk meg a fa alá. Mindenki csak egyet tippelhet!


A választható nyeremények pedig: Child of Light, illetve a Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist

3 komment