Mortal Kombat X streaming: Ermac visszatért

A sok kisebb trailer után végre ismét egy hosszabb, közel 40 perces gameplay-t mutattak a fejlesztők az áprilisban megjelenő Mortal Kombat X-ről. Kezdésként ismét egy új karakterről fedték fel a leplet, aki nem más, mint az előző rész egyik legjobban sikerült karaktere, Ermac - Reptile és Kitana a következő streamben lesz.
A videóban először őt mutatják be részletesen, mind a három technikájával. Nekem elsőre nem tetszett; a karakter kidolgozása visszalépés az előző részhez képest és zavart, hogy folyamatosan lebeg - azért pár komolyabb kombó után nekem is megcsillant a szemem, a brutális X-Ray-ről és a Fatality-ről nem is beszélve. Számomra nehezen volt befogadható ebben a kivitelben, de a végére azért elfogadtam, hogy nem rossz ez az Ermac.

Ermac után Kung Laót vették jobban szemügyre, aki annyira brutális lett, hogy nem igen kellett gondolkozni rajta, hogy jó lesz-e vagy sem: az öreg Kung Lao egyszerűen lenyűgöző. A karakter kidolgozása hibátlan (nagyon menő az új kalap), mozgása látványos és az MK9-ben is megszokott dinamikát képviseli, az X-Ray és Fatality páros már most az egyik kedvencem lett és a három válaszható stílusa pedig meglepően kreatív speciális tulajdonságokat tartalmaz.

mortal_kombat_x_ermac.jpg

A bemutató végén a két karakterrel mennek egymásnak Vs módban, ahol leginkább Kung Lao extráit csodálhatjuk meg még jobban.
Jelenleg még 11 szürke és 1 világos szürke (DLC?) négyzet vár arra, hogy felfedjék őket - remélem Cyber Sub-Zero köztük lesz.

6 komment