A New 3DS XL-lel jön a Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS kiadása

A tegnapi Nintendo Direkten kiderült, hogy február 13. lesz az év egyik legkeményebb napja a rajongók számára. Ezen a napon kerül a boltokba a New Nintendo 3DS, a The Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS és a Monster Hunter 4 Ultimate. Ezek már önmagukban olyan húzócímek, amik elviszik a hátukon a New 3DS-t, de persze még sok más játékkal és amiibóval dobták fel a videót, amitől ismét azaz érzés fogott el, hogy minden cég 2015-ben akarja bedobni az összes nagyágyúját.

new_nintendo_3ds_xl_majora_s_mask_edition.png

A Majora's Mask sokak számára a Zelda sorozat legnehezebb-frusztrálóbb része, mivel végig az idővel kell versengeni, de mégis mai napig benne van a rajongók kedvencei között az egyedi játékmechanikája és különleges-misztikus világa miatt.
Annak idején még kölcsönbe kaptam N64-re, de nem sikerült végigtolni. Az Ocarina of Time-hoz képest teljesen más világ volt. Több év után viszont felkerült a bakancslistámra, hogy egyszer ki kéne játszani, úgyhogy a felújított változatnak hála végre eljött az én időm.

Február 5-én a Hyrule Warriors tulajok is örülhetnek, mert érkezik a Majora's Mask DLC. A kiegészítő tartalmaz egy új Majora's Mask adventure mode térképet, két új karaktert (Young Link, Tingle) és 3 costume skint.

Ezek voltak a mostani Directből a Zeldával kapcsolatos hírek. Nem volt szó a Wii U verzió helyzetéről és bevallom hiányoltam a Majora's Mask amiibók bejelentését is.
A közel 40 perces bejelentés alatt folyamatosan csak kapkodtam a fejem a jobbnál jobb címek hallatán, szóval összességében azt érzem, hogy a Nintendo egyre inkább kezd észhez térni.

A teljes videót itt nézhetitek meg | ninten.blog.hu részletes beszámolója

2 komment