The Lost Vikings ingyen

A Blizzard a Blachthorne után újabb klasszikust tett ingyenessé, az egyik legjobb logikai játékot, a The Lost Vikings-et.
Manapság a Blizzard neve a Warcraft-Starcraft-Diablo trióval forrt össze, de ez nem mindig volt így. A The Lost Vikings máig kiemelkedő alkotás, amely fontos része a régi gémer kultúrának.

the lost vikings.png

Aki fiatalabb vagy pont nem ismerte, azoknak röviden annyit, hogy olyan, mint a Trine, csak jobb. A játékban három különböző speciális képességgel rendelkező vikinggel kell logikai feladatok útján pályáról pályára haladni. Kezdetben könnyű, a végére pedig iszonyatosan nehéz lett - persze kíváncsi leszek, hogy 20 év után újrajátszva is olyan kihívás lesz-e, mint akkor, vagy már teljesen immúnis vagyok az e fajta nehézségre.
A The Lost Vikings-féle játékmenetet mai napig nem veri semmi. A Trine 2 tényleg szép és jó, de valahogy nem egyezik a klasszikussal, inkább más irányba megy a sok akcióval. A Lost Vikings egy megfontolt, lassú játék nagyon jó ötlettel és persze sok humorral. Mindenképp nézzetek bele, mert ilyen játékok ritkán születnek.

A játékot innen szedhetitek:
https://us.battle.net/account/download/?show=classic

2 komment