Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit

A cikket Szabó István írta a Dead Island Riptide sorsolásra. Ha szeretnéd megnyerni még November 1-ig van időd jelentkezni, még több infó itt.

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit.jpg

Egy kiemelkedően szépen megrajzolt 2D-s oldalnézetű játék, amelyben Ash nevű gonosz nyúlt kell irányítani, aki nem mellesleg a pokol hercege. Egy napon a HELL-terneten tovaterjednek róla kompromittáló képek, a mi feladatunk a képfeltöltők levadászása lesz. A játék nem bonyolult, egyik legjobb unaloműző, nagyon poénosra veszi a figurát, ez az egyik főbb oka, hogy tetszik nagyon.

A Hell Yeah! 10 nagyobb világból áll, ahhoz hogy tovább jussunk meg kell ölnünk minden szörnyet az adott szinten. A játék végigvitele során kb. 100 különböző szörnyet kell legyőzni. Fegyverek szép számmal akadnak, főbb fegyverünk a körfűrész, de akad lőfegyver, rakétavető, stb. A másik dolog, ami tetszett, a boss fightok végén a kivégzések, változatosak és betegek: kamionnal keresztülhajtunk vagy a körfűrésszel felszeleteljük az ellenséget, esetleg egy hatalmas kézzel összenyomjuk. A változatos helyszínek által még repetitív érzést sem kell a játékosban.
Szóval egy akció során mindenképp megéri beszerezni. Az alapjátékhoz társul 2 DLC csomag a Virtual Missions amolyan challenge pack, a Pimp My Rabbit meg egy kozmetikázó pack. Az alapcsomag 12.99 euró jelenleg, a DLC 6,98 eurót tesznek ki. Az alapjáték mindenképp megéri a DLC megvételét meg odabízzuk.

A játékot ezen a linken próbálhatjátok ki / vásárolhatjátok meg - érdekes módon nem kapott a heti Halloween akcióból, de érdemes figyelni, hiszen az akciózás egészen november 1-ig tart.
http://store.steampowered.com/app/205230

2 komment