The Suffering

A cikket Tölgyes Tamás írta a Dead Island Riptide sorsolásra. Ha szeretnéd megnyerni még November 1-ig van időd jelentkezni, még több infó itt. 

The Suffering3.jpg

Egyik régebbi kedvenc játékomról, a mára ingyenessé vált The Sufferingről szeretnék írni egy kis ismertetőt, hátha újra meghozom a kedvet az újrajátszáshoz. Akció/túlélő horror kategóriában készült 2004-ben. A történetben a családja lemészárlása miatt halálraítélt férfit fogjuk irányítani, akinek a végzete játékstílusunk és döntéseink alapján dől el. Az amúgy sem épp szerencsés hősünk életét a mára unalomig hajszolt zombik/pókok/nagyzombik helyett olyan rémségek keserítik meg, amiktől még minket is a hideg ráz majd. Az agyatlan hentelést megelőzendő körülbelül 2-3 pályánként, valamilyen fejtörő állja utunkat, melyek megoldása a mai napig emlékezetes maradt. Nem a ma ismert ”keresd meg az ajtóhoz a kulcsot” szintű jelentek, hanem például, amikor a börtönudvarán tátongó lyukra irányítjuk a keresőreflektort, így szüntetve meg a kiáramló démonok hordáját.

The Suffering2.jpg

Többféle végkifejlet adhat kedvet az újrajátszáshoz, amit az befolyásul hogyan viszonyultunk a rászorulókhoz, hányszor váltunk szörnyformába, vagy hányszor nézegettük családunk fotóját. A 20 fejezet körülbelül 6-7 óra játékidőt biztosít, ennyi belefektetett időt szerintem mindenkinek megér!

A játékot itt tudjátok leszedni:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/the-suffering-LB14.html

1 komment