A Ludum Dare #26 nyertesei: MONO, Leaf Me Alone

Véget ért a Ludum Dare szavazás és ismét két gyöngyszemmel lettünk gazdagabbak. A 48 órás bajnokságon a művészi-minimalista MONO nyert, a 72 óráson pedig a rendkívül ötletesen felépített Leaf Me Alone. A többi eredményről itt olvashattok vagy akár ki is próbálhatjátok őket, van még bőven említésre méltó pályamű.

mono.png

A MONO egy igazi művészi alkotás, első perctől éerezni lehetett, hogy ez egy komoly, stílusosan kidolgozott játék lett. Egy kis labdával kell ügyesen logikázva kapcsolókat nyitogatni a továbbjutás céljából mindössze 8 pályán. Amolyan fizikai puzzle, amihez ha még gyártani fognak egy kis kontentet, akkor simán venni fogják, mint a cukrot.

Leaf Me Alone.png

A Leaf Me Alone egy aranyos platformer, amelyben egy levéllel kell szálldogálunk egyre magasabb helyekre. Ez majd nehezedik ajtónyitogatással, kulcsok gyüjtögetésével. A zenéje nagyon bejött, de alapvetően az egész hangulata megfogott, ebből is simán elfogadnék egy tartalmasabb, bővített kiadást.
Hát ezek voltak a nyertesek, próbáljátok ki ti is őket és reméljük együtt, hogy a következőkön is hasonlóan jó játékok születnek, hajrá!

A MONO ezen a linkek érhető el:
http://www.ludumdare.com/compo/ludum-dare-26/?action=preview&uid=15341
A Leaf Me Alone linkjét itt találhatjátok. Ha nem jó a dropboxos cím, akkor klikk a másodikra:
http://www.ludumdare.com/compo/ludum-dare-26/?action=preview&uid=7984
http://iamclaw.com/?page_id=250

komment