Indie Royale - The St.Patrick's Day Bundle

Na úgy volt, hogy majd hétvége fele kezdődik, de mégse...picit nem figyeltem, levittem a kutyát visszajövök és már egyből fogad az rss, hogy kint vannak BUY IT NOW!
Jelenleg 5$ (1100Ft) körül mozog.

Akkor hát lássuk is gyorsba:

Screen Shot 2012-03-15 at 5.55.16 PM_1.png

Hard Reset (PC Steam): szkifi fps. single only. Sokan lehúzták, hogy régimódi, nincs történet vagy hogy nagyon rövid a játék.. hát sztem is:) Gyenge grafika, olyan műanyag fegyver érzés, nem érzem a sebzést az ellenfeleken, amolyan mész és lősz, mint állat, de semmi jó nincs benne. Ha valaki olcsón akar egy FPS-t akkor ez kezdésnek pont jó, mivel az eredeti ára: 17,99€. A demo és videó itt.

Jolly Rover (PC Mac Steam): klasszikus point and click szerelmeseinek nagyon is ajánlott!! Amolyan Monkey Island szerű, kalózok, kutyák és sok-sok poén. Ajánlott. Steam-en erről is van média anyag + demo itt. Eredeti ár: 4,99€.

Vertex Dispenser (PC Mac Steam): háááát. Egy eléggé érdekes területfoglalós stratégia játék, ez megint az a fajta, amikor videóból is nehezen szűri le az ember, hogy pontosan mi van, de ha párat játszik vele, akkor könnyen rá lehet kattanni:) (+ multi része is van!!) Kis kellemes kiegészítő a packban. Szerencsére itt is elérhető a demo. Eredeti ár: 6,99€.

DLC Quest (PC Mac Desura): egy indie gyöngyszem. Gondolom sokak utálják a kedves DLC kiegészítők létét, azoknak talán mosolyt csalhat ez a kedves retro játék, ami pont ezt figurázza ki. Állítolag nem olyan hosszú (30p elég), viszont nekem nagyon tetszett. Ajánlom:) Média itt: link. Eredeti ár: 2$.

+ Lair of the Evildoer (PC Desura): nagyon indie, nagyon lövöldözös rpg jellegű dolog, amolyan bonusnak könyvelem el:) Videó stb itt. Eredeti ár: 2$.

+ Bonus: Daniel Capo: O.S.T album: NES inspirált dallamok:) Ez csak annak.aki többet fizet mint a minimál.

Aztán majd jönnek a Bonus dolgok is idővel, mint ahogy szokták, reméljük menő lesz:) Frissítés majd itt.

 

UPDATE: BONUS FELOLDVA:

Vertes Dispenser-hez kapunk egy extra levelt, ami mint ekszluziv csakmostcsakitt.

+ Jolly Rover OST és Hard Reset OST albumokat


Összesen: 9600Ft Most: 1100Ft

Itt tudjátok megvenni: http://www.indieroyale.com/

4 komment