2015. május 26. ayo

A Mortal Kombat X-ről már rengeteg poszt született, amelyekben részletesen leírtam minden fontosabb dolgot, de a megjelenés után úgy érzem, itt az ideje összeírni a legfontosabb tudnivalókat immáron a saját élményeimmel egybekötve.

mortal-kombat-x-10-logo.jpg

2015. május 24. Norlwinder

A Parallax egy jó példa arra, hogy egy jó játéknak nincs feltétlenül szüksége fantasztikus grafikára, elképesztő hype-ra vagy rengeteg contentre. Mi is a Parallax? Egy first-person puzzle játék, amely a párhuzamos világok létezését és az azokban való kölcsönhatásokat hozta be a játékmenetbe.

parallax_1.jpg

2015. május 22. eszement

A Rumble ami alapvetően egy mobiljátékokra specializálódott cég, 2013-ban hozta ki a Ballistic nevű F2P játékát (Free to Play, azaz ingyen jászható, de hogy ha a játékban igazán érvényesülni szeretnénk, akkor mindenféle dolgot lehet és néha kell is venni pénzért.)

ballistic_white_logo_1.jpg

Alanyunk böngészőből futtatható FPS, amiből n+1 db van a piacon, közöttük nagy nevek is, igazi rajongó táborokkal.

2015. május 20. SamuelDivinium

adventurecapitalist_header.png

Ha röviden jellemeznem kellene ezt a gyöngyszemet, akkor azon társai közé sorolnám, amelyek jobban preferálják az ész nélküli klikkelgetéseket, a hosszan elnyújtott, unalmas játékmenetet, a folyamatos pénzköltést, de ennek ellenére az addiktív és magával ragadó stílust képviselik – már aki vevő erre. Ismerős a Cookie Clicker? Netán a Clicker Heroes (ami nem mellesleg szintén elérhető Steamen)? Akkor máris egyértelmű lesz miről is szól az AdVenture Capitalist. Ássunk is bele a legmélyébe és tárjuk fel mivel találkozhatunk, ha elmerülünk a játékban! Garantáltan függő leszel.

2015. május 18. ayo

Több mint egy hónapja, hogy megjelent a játék, de az első három hétig egyszerűen nem tudtam rendesen tesztelni a Mortal Kombat X PC verziót, mivel annyi gond volt a porttal, hogy szépen lassan kinőtte magát a rövidnek szánt, bemutató előtti “pár szó a PC portról” poszt. Sokszor próbáltam figyelmen kívül hagyni a bénázásokat és pozitívan írni az MKX újdonságairól, de egyszerűen nem tudtam túltenni magam azon, hogy több patch-nyi javítás után is tényleg megtörténhetnek olyan dolgok, mint amelyek az MKX PC verziójával történtek.
A részletes bemutató hamarosan érkezik, de előtte kezdjük a feketelevessel: Mortal Kombat X - A PC port.

mortal_kombat_x_pc_port_3.jpg

nagyjából így érezték magukat a userek az első napokban

2015. május 14. ayo

A tavasz alkalmából újabb nagyobb akciót tart az Amazon ismét komoly akcióba lendült és 38 darab alkalmazást kínál ingyen.
Az appokhoz Amazon Appstore kell, amelyhez az első indításkor készíthetünk fiókot is - érdemes valami US lakcímet megadni, mivel általában ott több az ilyesféle akció.

amazon_free_android_apps.png

archívum