2014. december 17. Adi86

Duet2.JPG

Nem vagyok az a nagy mobiljáték-rajongó, mert a rengeteg mikrotranzakciós lehetőség (vagy kényszer) legtöbbször elveszi a kedvemet. A Humble Bundle-nek köszönhetően viszont néha bele lehet futni egy-egy igazán jó cuccba is, így sikerült megismernem a mostani Duet Premiumot.

2014. december 15. Adi86

50_legjobb indie_jatek.jpg

December 19-re vége van a játékszezonnak és nekünk játékosoknak akkor kezdődik az igazi rémálom, mármint pénzügyi szempontból, mert jön a nagy karácsonyi Steam leárazás, melyre minden ajándékozás után megmaradt zsebpénzünk elmegy majd. A cikksorozattal továbbra is megpróbálunk segíteni a választásban.

2014. december 12. ayo

Nem rég írtam a nagy rádöbbenésemről, hogy amikor azt hittem vége, a 120. csillag összegyűjtésével a játék az arcomba nyomott még 120 zöld csillagot. Én meg már kezdtem örülni, hogy milyen profi vagyok és mennyire könnyebb volt az első résznél. Hát jelentem, végre sikerült kimaxolni a játékot és legalább annyi szenvedést okozott, mint az első rész, szóval szerintem ezt se fogom többször újrajátszani, inkább csak boldog vagyok, hogy végre vége.

super_mario_galaxy_2_complete.jpg

2014. december 08. ayo

A hétvégén megrendezett 2014-es The Game Awards-ból három dolgot emelnék ki. Az egyik, hogy végre mutattak egy nagyon kezdetleges verziót a nagyjából egy év múlva Wii U-ra megjelenő Zelda játékból, a másik, amire még inkább nem számítottam, hogy ősszel érkezik a King's Quest reboot. Végül, de nem utolsó sorban pedig Tim Schafer bejelentette, hogy a Grim Fandango Remastered mellett érkezik a Day of The Tentacle Special Edition is. Eközben a GTA V is kijön PC-re és nagyban készül már a Mortal Kombat X és még sorolhatnám. Kemény évünk lesz, az már most biztos.

2014. december 03. ayo

Mostantól minden béta feliratkozónak elérhető a Steam legújabb szolgáltatása, a kliensbe beépített stream funkció. A szolgáltatás által bárki belenézhet a másik játékába és hasonló könnyedséggel streamelheti a sajátját - na persze, ha a privacy settings-ben ez engedélyezett.
Tegnap a hír láttán én azonnal fogtam magam és körbeküldtem több mint 600 embernek egy teszt URL-t, hogy megnézzem közelebbről az egész működését.

steambeta.png

archívum