2015. március 30. ayo

A hetedik streamben a három új karakter bemutatása mellett a zene és a hangeffekt volt a főtéma, és többek között kiderült az is, hogy a System of a Down basszusgitárosa rendezte a Launch trailert.

2015. március 25. ayo

Ne essen senki kétségbe, ha az első öt perc csak arról szól, hogy nyomja a CTRL-t és leesik a szakadékba, inkább csak szokjunk hozzá, avagy senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Na de azt se, hogy ennyire nehéz. 

nobody_said_it_was_easy.png

A játék alapcélja, hogy a kiindulópontból elérjük a zászlót, extraként pedig összeszedhetjük a szinteken elhelyezett három csillagot is. Az alapvetően se könnyű játékot később kulcsokkal, ajtókkal, vermekkel, csapdákkal és szörnyekkel nehezítik még tovább mindenki legnagyobb örömére.
Irányítása mindössze a "CTRL / F" (előre) és a "Space / G" (ugrás) gombokkal történik; ha bárminek nekimegyünk, akkor az ellentétés irányba folytatjuk az utunkat, így bőven elég ez a két gombos kiosztás.
A játékot böngészőből vagy iOS rendszeren tolhatjátok és összesen 300 csillag van, úgyhogy ennek teljesítésével szerintem mindenki el tudja majd foglalni magát egy jó darabig, hajrá!

web | iOS

2015. március 16. ayo

Az egyre csak közeledő Mortal Kombat X-ről rengeteg infót kaptunk az elmúlt napokban. Az első egy kicsit régebbi, hogy lesz Mortal Kombat X mobilra is. Ez nem lesz egyenlő a rendes játékkal, inkább egy leegyszerűsített, kártyagyűjtögetős IAP-os átirat lesz az Injustice mobilválozathoz hasonlóan. Gondolom ezzel is sokan majd ellesznek, én az ilyeneket passzolom.

archívum