2014. október 31. ayo

sorsolas.png

Amelyikre igényt tartasz, azt írd bele majd tárgyként az emailbe a jateknaploblog@gmail.com címre. Ha több is érdekel, akkor többet is beleírhatsz, ezáltal a többi sorsoláson is részt veszel. A feladat egyszerű, csupán a következőre kell helyesen válaszolni:

Volt-e olyan játék amit képtelen voltál azért végig vinni, mert túlságosan félelmetes volt? Ha nem volt akkor pedig a kedvenc horror játékodat írd bele.

A jelenleg választható nyeremények:
BioShock Triple Pack, Risen 2: Dark Waters, Defy Gravity Extended, Toki Tori 2+, Dead Space, Costume Quest, The Campaign Series: Fall Weiss, Hero Siege, Blue Rose (DESURA), Alchemy Mysteries: Prague Legends (DESURA), Evy Magic Spheres (DESURA), Tr-Zero (DESURA), Circuits, Volt, T.E.C 3001, Clickr, Sweezy Gunner, Slip, Kingdom Elemental, Just Cause, Medal of Honor Origin Key, Adorables (10 db DESURA), Mirror's Edge, 
Miner Wars 2081, Explodemon, Sweet Lily Dreams:, Sang-Froid: Tales of Werewolves, Final Slam 2, Critical Mass, Tobe's Vertical Adventure, Lume, The Cat Lady, Oniken, Jets'n'Guns Gold, Rock of Ages, Eschalon: Book I, Eschalon: Book II, Zack Zero, Unearthed: Trail of Ibn Battuta - Episode 1 - Gold Edition, Sentinel, Metal Planet, Galactic Arms Race, Sequence, Dinner Date, Victim of Xen, Spate, Foreign Legion: Multi Massacre, Cognition: Episode 1, Syder Arcade, Really Big Sky, Monaco: What's Yours Is Mine, Mini Ninjas, Imperium Romanum - Gold Edition, Disciples III - Gold Edition, Deadly 30, Two Brothers, Mechanic Escape, Finding Teddy, Legends of Persia, Strike Suit Infinity, Cubetractor, ESCHALON: BOOK III, STEEL & STEAM: EPISODE 1, 3 STARS OF DESTINY, BALLPOINT UNIVERSE - INFINITE, STRATEGIC WAR IN EUROPE, Solar Flux, CastleMiner Z, Guacamelee! Gold Edition.

A játékot csak magadnak aktiválhatod, mivel a sorsolás célja, hogy olyanhoz kerüljön a játék, akit tényleg érdekel.

A sorsolás November 3-án 19:00-kor a random.org segítségével fog történni. A nyerteseket emailben értesítem és természetesen ide is ki fogom írni.

Sok szerencsét mindenkinek!

2014. október 28. ayo

Ezernyi gyengébbnél gyengébb csomag után ismét a jó öreg Humble Indie Bundle tért visssza immáron a 13. csomagjával, amelyben 1 dollárért ott lapul az év egyik legjobb indie játéka, az OlliOlli is.
Kiemelném, a játékokat külön lehet aktiválni, és csak az átlag fölött fizetők kapnak majd egy hét múlva további játékokat!

Teleglitch: Die More Edition pedig ingyen jár mindenkinek!

The Humble Indie Bundle 13.PNG

2014. október 28. ayo

Az On the House akciósorozat továbbra se szórakozik, a következő játék (az egyik személyes kedvencem) nem más, mint a Crusader: No Remorse lett. A játék PC-re ingyen elérhető bárkinek korlátozott ideig (pontos dátumot nincs) csak "meg kell venni" és mindig ott lesz a fiókban. Én tuti végig fogom nyomni újra, mert nem régiben pont beszélgettünk páran róla, hogy mekkora nagy játék volt ez annak idején - persze ebből nem csináltak HD verziót, de azt hiszem most ez az akció kárpótol mindenért.

Crusader No Remorse.jpg

A játékot ezen a linken szerezhetitek meg:
https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house

2014. október 27. Adi86

Grid Autosport F.jpg

Annak idején, az egyik kedvenc autóversenyes sorozatom a Toca volt. Nagyszerűen lavírozott arcade és a szimulátor érzet között (ez Colin Mcrea Rally-ra is jellemző volt). Igazi kihívás volt esőben vezetni a Lagunát. Ez a hozzáállás az idők során kezdett megváltozni, és egyre inkább lett arcade játék, mint szimulátor és ezt névváltozás is kísérte. Az első Grid nevű rész még 2008-ban jelent meg és még magán hordozta a Race Driver előnevet. Az előző konzolgeneráció első éveiben igen nagyot robbant, rengeteg rajongót szerzett, okkal. Érthetetlen, hogy miért kellett öt évet várni a második részre, ami inkább lett egy Need For Speed Shift koppintás, tuning nélkül, mint egy túra autókkal foglalkozó játék. A harmadik rész, ami miatt ez a cikk íródott, 10 hónap alatt készült el. Lássuk, mire volt ez elég.

2014. október 24. ayo

dustforce.jpg

Tegnap csendben kijött a Dustforce DX ingyenes update, amely 19 új pályát és 109 közösség által készített pályát tartalmaz. Emellett pakoltak bele új zenéket, bug javításokat és még sok egyéb újdonságot, szóval tettek érte, hogy érdemes legyen mindenkinek újra elővenni a Steam könyvtárban porosodó játékot. Nekem az egyik kedvenc játékom, szóval továbbra is kiemelten ajánlom mindenkinek.

A játék jelenleg négy másikkal mindössze 1 dollárért vihető még 4 napig. | Steam oldal

2014. október 24. ayo

Újabb idegtépő alkotás született, a Velocibox, amely valahol a Super Hexagon és a Race the Sun között helyezkedik el. A játék prototípusát még a 26. Ludum Dare jamre készítette el Shawn Back, ahol a minimalizmus volt a központi téma. A játékot kizárólag a türelmesebbek fogják élvezni, akik szeretik az ilyesféle reflex játékokat. A játék lényege, hogy a kockákért pontokat kapunk, ha eleget gyűjtöttünk be, akkor mehetünk a következő szintre. Az elején érdemes ezekre nem odafigyelni és inkább túlélni, hogy fel tudjuk venni a ritmust.

velocibox.png

A Velocibox sikerén felbuzdulva elkészült Steamre a teljes verzió is, amely néhány kiegészítés mellett már 9 szintet tartalmaz. Továbbra is azt tudom mondani, hogy érdemes ezeket a Ludum Dare összejöveteleket figyelni a neten, mert nem ez volt az első kiemelkedő alkotás, amely teljes játékká nőtte ki magát.

Ingyenes demó | Steam változat

archívum