2015. július 06. csehla

Nem volt könnyű dolga a KHOLAT-ot jegyző IMGN.PRO csapatának, ugyanis egy majdnem 60 évvel ezelőtti tragédiából kellett játékot varázsolniuk. Mielőtt elkezdeném a játék ismertetését, nem árt tudni, hogy mi is az a Djatlov-incidens, amire az egész játék épül.

kholat.jpg

2015. június 25. ayo

Amazon erre a hónapra is megtartja az ingyen appok akcióját, amelyben 16 darab játékot és pár alkalmazást kínál ingyen.
Az appokhoz Amazon Appstore kell, amelyhez az első indításkor készíthetünk fiókot is - érdemes valami random US lakcímet megadni, ha problémázik a regisztrációnál.

amazon_ingyenes_jatekok_android_junius.JPG

2015. június 24. ayo

A Super Mario Worldöt én még kisgyerekként pörgettem ki és sírva örültem, amikor végre le tudtam győzni Bowsert a játék legnehezebb csatájában. Aztán jöttek a Special és Star World szintek, amelyekben a fejlesztők végre kiélhették a szadizmusukat. A Super Mario World 23 éve jelent meg és még most se mondanám könnyű játéknak, ha valaki ki szeretné pörgetni maximálisan, viszont javában hódít a speedrun, amit egyre durvább szinten űznek egyes játékosok. A legújabb rekordot Panga játékosnak sikerült felállítani, aki mindössze 23 perc és 14 másodperc alatt végigvitte a játékot. Bekötött szemmel. Igen, jól olvastátok, szemetebbnél szemetebb pályákat vitt végig és megölte Bowsert is úgy, hogy egy pixelnyit se látott az egészből. Rendkívül izgalmas nézni, mikor olyan pályákon megy végig hibátlanul, amit simán is nehéz megcsinálni, nem hogy bekötött szemmel.
Panga amúgy hivatásos Super Mario World speedrunner, aki csupán június 16-án kezdte el bekötött szemmel gyakorolni a játékot. Június 20-án már a teljes menetet gyakorolta és 23-án sikeresen be is adta mindössze 4 halállal. Le a kalappal előtte.

archívum