2015. július 27. ayo

A Ryse-ról szinte mindenkitől azonos véleményt hallottam: szépnek szép viszont inkább csak egy rövid lineáris csőjáték, tele Quick Time Eventekkel. Ez nem volt valami csábító, az tény, viszont idő hiányában a rövid jelző nagyon megtetszett, így hát gondoltam legyen ő a következő, amit ki fogok játszani.

ryse_son_of_rome.jpg

2015. július 24. ayo

A múlt héten megrendezett EVO bajnokságon, a verekedős játékok olimpiáján rengeteg érdekes pillanatnak lehettünk tanúi és gondoltam összeszedem az én kedvenceimet:

Az Ultra Street Fighter IV döntőjében kedvenc SF játékosom, Daigo The Beast ismét rendesen odatette magát GamerBee ellen. A meccs szoros volt, de Daigót még mindig nehéz legyőzni.

2015. július 17. ayo

A héten megjelent Steamre is az egyik kedvenc kártyás-táblás játékom, a Card Hunter. A játékról már béta állapotban írtunk cikket, de aki lusta olvasni annak a lényeg, hogy a játék profi módon ötvözi a régimódi szerepjátékokat (ceruza, radír, dobókocka korszak) a gyűjtögetős kártyajátékok elemeivel, de a „lapozgatós” kaland játék kockázat szerelmeseinek szívét is meg fogja dobogtatni. Mindezt pedig régimódi társasjátékokat imitáló grafika sajátságos izometrikus játékterével, gondosan megrajzolt tereptárgyaival és ehhez hű figuráival találják nekünk.

cardhuter.JPG

archívum