40 kihagyhatatlan ajánlat a Steam Summer Sale-en

Elkezdődött a Steam Summer Sale! Csütörtök estétől egészen július 5. 19:00 óráig tart az akció. A Steam idén is fix árakkal dolgozik, tehát nem kell naponta többször nézegetni és várni nagyobb leárazásra.

steam_summer_sale_2018.jpg

Idén sok játék nem kapott akciót vagy csak nagyon keveset, ráadásul van olyan, ami rosszabb akciót kapott mint év közben, amit nem is nagyon értek már, de lassan szerintem mindenki hozzászokott ahhoz, hogy ezek a nagyobb események már nem olyanok, mint régen. Aggodalomra azért semmi ok, a több ezer játék között még mindig lehet találni jó dealeket, csak egyre nehezebb ezeket jól átlátni, ezért ismét többen összeállítottunk egy kis listát, amiket a legnagyobb szívvel tudunk ajánlani az akciózás alatt:

ayo ajánlata


Grim Dawn (-70% 7,49€)
Az egyik legjobb akció RPG játék manapság

Bayonetta (-66% 6,79€)
Hack ‘n’ slash fanok kötelező darabja. Minőségi játék, minőségi port a PlatinumGames-től.

Vanquish (-66% 6,79€)
Élvezetes TPS lövölde profi PC-s portja szintén a PlatinumGames-től.

RUINER (-50% 9,99€)
Látványos felülnézetes cyberpunk lövölde töménytelen akcióval.

Serial Cleaner (-70% 4,49€)
Vicces lopakodós alapokra épülő 2D akció játék, amiben a gyilkosok utáni bűntényeket kell titokban eltakarítani.


Killer Instinct (-75% 9,24€)

A legendás verekedős játék egy kihagyhatatlan akcióban.

Overcooked: Gourmet Edition (-69% 6,48€)
Szuper akcióban az elmúlt év legjobb co-op konyha-zsonglőr játéka.

Darkest Dungeon® (-70% 6,89€)
Körökre osztott rpg roguelike-dungeon crawler stílusban rengeteg lehetőséggel és random generált pályákkal.

Pyre (-60% €7,99€)
A Supergiant Games (Bastion, Transistor) legfrissebb RPG játéka.

Teslagrad (-90% 0,99€)
Kevésbé népszerű, de mindenképp említésre méltó platformer, melyben a mágnesek segítségével kell megoldani ügyességi és logikai feladatokat.

csapoati ajánlata


The Fidelio Incident (-90%, 0,99€)

Walking simulator Izlandon, Beethoven Fidelio c. operája által megihletve.

Project Highrise (-65%, 6,99€)
Felhőkarcoló-manager, kimondottan stílusos grafikával és komoly kihívással.

Tormentum - Dark Sorrow (-60%, 4,79€)
Nagyon erős grafikai megvalósítású kalandjáték, mely üdítően sötét hangulattal bír.

DuckTales: Remastered (-67%, 4,61€)
Szerintem ezt a címet nem kell bemutatni senkinek, de ha mégis: retro platformer Dagobert bácsival, a kasszafúrókkal, Tikivel, Nikivel és Vikivel.

Firewatch (-75% 4,99€)
Rendkívül hangulatos “walking simulator”, ahol főhősünknek az a feladata, hogy az erdőt figyelve kilátójából hamar észrevegye a tüzet jelző felszálló füstöt, ám mint később kiderül, semmi nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

csehla ajánlata


Day of Defeat: Source (-90% 0,81€)

Régi motorosok minden bizonnyal emlékeznek még erre a 2. világháborús FPS-re, melynek a mai napig aktív Multiplayer közössége van.

Refunct (-67% 0,98€)
Hangulatos, és nagyon egyszerű minimalista látványvilágú ügyességi platformer, melyben belső nézetből kell különböző parkour mozdulatok segítségével megoldani feladatunkat.

Swarmlake (-52% 0,48€)
Hasonló stílussal rendelkezik, mint a Refunct (lévén a két játék egy személy neve alatt fut), ám itt inkább az akción van a hangsúly, ugyanis fegyverünkkel minél több felénk közelítő objektumot kell likvidálnunk, lehetőleg minél nagyobb pontszámot elérve.

Mad Max (-75% 4,99€)
Ha esetleg lenne még olyan játékos, akinek nem pihenne a könyvtárában ez a játék, azonnal pótolja a lemaradást, hacsak nem akarja egy nagy adag akcióbombától megfosztani magát.

EMPORIUM (-50% 0,99€)
Egyedi látványvilággal megáldott mászkálós játék. Bár még nem volt szerencsém kipróbálni, amikor először megláttam róla a képeket, az Inside jutott eszembe.


Lichtspeer (-75% 2,49€)

Megnyerő grafikával felvértezett ügyességi/reflex játék, melyben hősünk egy dárdával felszerelve próbálja meg legyőzni a rátörő ellenségeket.

High Hell (-75% 2,49€)
Rajzfilmes stílusú FPS, melyben kutyafejű katonákat és távvezérelt majmokat kell többek között helyrepofoznunk.

Domina (-69% 3,09€)
A játék az ókori Rómába kalauzol el minket, ahol gladiátorainkat fejlesztve, edzve kell előre verekedni magunkat arénáról arénára.

Prince of Persia (-66% 3,39€)
Nagyon szerettem az “újkori” 3-as trilógiát a Prince of Persia sorozatból, ahol az akció helyett inkább az ügyességi részeken van a hangsúly és immáron társunk is akad a játék folyamán.

FEIST (-60% 3,99€)
Oldalnézetes platformer játék, mely grafikailag átvett néhány ötletet a méltán sikeres Limbo című játékból. Itt viszont jóval többet kell küzdenünk az életünkért.


Vampire: The Masquerade - Bloodlines (-75% 4,99€)

Nagyon összetett történettel rendelkező FPS/TPS keverék, melyben egy vámpírt alakítva kell helytállnunk a sötét és zord Los Angeles-i vámpír-alvilágban.

The End is Nigh (-60% 5,99€)
Ha játszottatok anno a Super Meat Boy-al, akkor nagyjából képben vagytok, mire is kell számítani, ha bizalmat szavaztok ennek a nem mindennapi ügyességi/platformer játéknak.

Plague Inc: Evolved (-60% 5,99€)
Korábban tableten volt szerencsém a játékhoz, de azóta annyi ráncfelvarráson és bővítésen esett át a PC-s verzió, hogy itt is érdemes nekiállni leigázni a világot.

Mafia (-33% 6,69€)
A hányatott sorsú Mafia sorozat legelső, már-már legendás darabja egy ideje már ismét elérhető Steam-en, úgyhogy akiknek még nem volt szerencséje ehhez az érdekes történettel megáldott játékhoz, vagy épp múltidézésre adnák a fejüket, itt a remek alkalom.

Rain World (-50% 9,99€)
Egy aranyos, ám annál nehezebb körülmények között élő macskát kell irányítanunk ebben a különleges látványvilágú platformerben, ahol a legfőbb célunk a túlélés lesz, amit sok környezeti tényező próbál meg megnehezíteni.

eszement ajánlata


Natural Selection 2 (-75% 2.49€)
Régi idők egyik nagyon jó FPS-e, amit végre lejjebb áraztak, így akinek eddig nem volt meg, nincs több kifogás!

Fallout 4 GOTY (-50% 29.99€)
Az utóbbi idők egyik legmegosztóbb Fallout játéka teljes pompájában egész barátságos árcédulával. Ha nem tudsz dönteni, olvasd el a tesztünket itt.

Tom Clancy's The Division (-80% 9.99€)
Ha te is ráizgultál a második részre, akkor itt az ideje kitolni az elsőt, amit verhetetlen áron adnak. Az elmúlt idő alatt többé-kevésbé összepofozták a játékot, már érdemes kipróbálni, de csak ha nem egyedül vagy.

The Underground Man (-80% 0.39€)
Ha szereted a 80-as évekbeli játékokat és a hozzá való zenét és a posztapokaliptikus világ sem áll tőled távol, akkor most a tied lehet a Sale jelenlegi legolcsóbb játéka egy csoki áráért.

Valve Complete Pack (-92% 12,52€)
Óriási akcióban a 19 db Valve klasszikus játékot tartalmazó csomag.


Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (-40% 35,99€)
Playstationos kalandozásaim során találkoztam az első részével ennek a japán kalandjáték-RPG kombónak, ami játékosok garmadáit bilincselte le. Itt a második rész, azonnal 40%-os kedvezménnyel nyitva.

House Flipper (-20% 13,43€)
Mindig érdekelt, hogy milyen lenne egy romos házat megvenni, majd felújítani és akár a végén még nyereséggel túladni rajta? Akkor ez a te játékod!

Devil May Cry HD Collection (-33% 20,09€)
Amíg várjuk az új részt, addig remek alkalom lehet felkészülni ebből az alig 3 hónapja kijött csomagból, ami az első 3 rész picit felturbózott változata.

Far Out (-30% 9,09€)
Szimpatikus indie kalandjáték a világűrből magas újrajátszási faktorral, ahol te vagy a Selene űrhajó egyetlen életben marad tagja és ki kell derítened, hogy hogy mi történt.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (-70% 14,99€)
A 2013-as reboot folytatása a már megszokott minőségben. A bundle az alapjáték mellett tartalmazza a Season Pass-t, amiben benne van az összes fontosabb DLC.


Még több akciót szeretnél? Irány a Steam Store!

komment