Papers, Please - A film

Még októberben jelentettem, hogy december környékén érkezik az év talán legváratlanabb filmadaptációja, amit a nagy sikerű Papers, Please indie játék alapján készítenek. Sajnos a decemberi határidőt nem tudták tartani, de most hétvégén végre megtörtént az online premier.
Ha valaki netalán még mindig nem hallott volna erről a rendkívül egyedi határőr szimulátorról, az itt tud róla többet olvasni.

papers_please_a_film.jpg

A rövidfilm meglepően jól végzi a dolgát. Tökéletes betekintést nyújt a játék valódi hangulatába, ami kevés adaptációnak sikerült az évek során. A nagyjából 10 perc önmagában is érdekes alkotás és pont annyit ad át a nézőnek, hogy mindenkinek garantáltan meg fog jönni a kedve a játékhoz.

A film Youtube mellett ingyenesen elérhető Steamen is és talán a legkellemesebb dolog, hogy összesen 21 nyelvet támogat, köztük a magyart is.

Ha megtetszett a film furcsa hangulata és elgondolkoztatott, vajon milyen lehet ez játékban, akkor ne hezitálj, szerezd be a többszörös díjnyertes alkotást, ami február 28-ig 50% akcióban van!

komment