4 ingyen játék karácsonyra!

Hihetetlen gyorsan közeledik a karácsony! Már csak két nap a Steam Winter Sale-ig, de mégsem ez a legnagyobb hír mostanság, hanem hogy sorra osztogatják a jobbnál jobb játékokat, amit már én is alig tudok követni, nem hogy játszani velük. A jelenlegi ingyen játék adagból az első egy horror séta szimulátor, a Layers of Fear + Soundtrack, amit még több mint egy napig ingyen be tudtok szerezni a Humble Bundle oldalán. A játékot az "add to cart" majd "checkout" gombbal tudjátok beszerezni.

ubisoft-free-3-games_humble_bundle_free_game.jpg

A Ubisoft oldalán pedig visszatérő játékokat lehet újra beszerezni, tehát ha valaki nem követi a blogot és véletlenül lemaradt volna valamelyikről, akkor itt az alkalom, hogy három minőségi AAA címet zsebeljen be nulla forintért. Ezek pedig az Assassin's Creed Black Flag, a Watch_Dogs és a World in Conflict. A játékokat pár klikk segítésével a Ubisoft oldalán tudjátok bezsákolni. A kihagyhatatlan ajánlat december 23-ig tart, szóval ugorjatok rá minél hamarabb, hogy biztosan jusson, jó játékot!

UPDATE: A GOG.com-on pedig a múltév egyik meglepetése, az Oxenfree lett ingyenes, ami egy minőségi indie kalandjáték 80-as évekbeli tinédzser horrorfilm stílusban. Kalandjáték rajongóknak rendkívüli módon ajánlott. A játékot két napig itt tudjátok beszerezni.

UPDATE 2: A Steam se maradt ki az osztogatásból, szintén 2 napig ingyenes a Kingdom: Classic, ami egy egyedülálló pixel defender-management játék. A rendhagyó pixelgrafikai és játékmeneti megoldások miatt számos díjat nyert és többek között nekem is az egyik kedvencem, szóval szintén egy kimondottan ajánlott játékról van szó. Hogy megszerezhessétek a játékot, nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a játék adatlapjára, majd a "Játék telepítése" gombra kattintva már a könyvtáratokban is lesz a program.

komment