Májusban érkezik a Street Fighter 30th Anniversary Collection!

A Capcom már az év elején megünnepelte a 30. évfordulóját a Switch-re kiadott Ultra Street Fighter II: The Final Challengers résszel, ami csak részben nyerte el a fanok tetszését. Legtöbben az árra panaszkodtak, de sokaknak nem tetszett pár indokolatlan grafikai-hang belenyúlás sem. Ez mondjuk még megemészthető lenne, de a két új szereplő, Evil Ryu és Violent Ken fullosan nerf karakter lett, így ugrott az egész játék balansza.

street_fighter_30th_anniversary_collection_2.png

Szerencsére nem kellett sokáig szomorkodniuk a rajongóknak, mivel ma a semmiből bejelentette a Capcom, a Street Fighter 30th Anniversary Collectiont, ami 12 klasszikus részt tartalmaz, az 1987-es első résztől a Super Street Fighter II és az Street Fighter Alpha részeken át egészen a Street Fighter III-as részekig, tehát egy fullos 2D Street Fighter gyűjteményt kapunk:

Street Fighter
Street Fighter II
Street Fighter II: Champion Edition
Street Fighter II: Hyper Fighting
Super Street Fighter II
Super Street Fighter II: Turbo
Street Fighter Alpha
Street Fighter Alpha 2
Street Fighter Alpha 3
Street Fighter III
Street Fighter III: 2nd Impact
Street Fighter III: 3rd Strike

És természetesen, ez még nem minden, hiszen a legjobb verziókkal online is tudunk majd játszani, amik a következők:

Street Fighter II: Hyper Fighting | Super Street Fighter II: Turbo | Street Fighter Alpha 3 | Street Fighter III: 3rd Strike

street_fighter_30th_anniversary_collection_4.jpg

Ráadásul a játékgyűjteményhez a következő extra tartalmak járnak:

Museum: concept artok, dokumentom és sok extra infó összegyűjtve.

Interactive Timeline: 30 év fejlődését nézhetjük egy idővonalon

Character Bios: karakter háttérinfók, történetek, plusz igen csak menő sprite gyűjtemény, ahol minden egyes karakternek az összes animációját végig lehet nézni.

Továbbá lesz Music Player az összes zenével és egy Save States opció, amivel bármikor tudunk játékállást menteni / visszatölteni.

street_fighter_30th_anniversary_collection_3.jpg

Az igen csak korrekt Street Fighter 30th Anniversary Collection 2018 májusában érkezik 40 dolláros előzetes árral PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch konzolokra és PCn- Steamre. Hype ON!

komment