Mi pörög a kezünkben, min pörögnek a nagyvilágban. Hírek, screenshotok, trailerek, videók, zenék a retrótól a next-genig.

2017. augusztus 25. írta: ayo
játéknapló #8

Február 15-én érkezik a Secret of Mana 3D feldolgozása
A hét talán legérdekesebb híre, hogy a klasszikus RPG játék grafikailag teljesen megújítva érkezik jövőre PS4-re, Vitára és Steam-re.

Kedden megjelent a Quake Champions Steamre!
A játék eddig csak zárt bétában volt elérhető, de a héten immáron Early Accesként bárki beszerezheti...igen, sajnos a Free to Play-ként hirdetett játék 29.99€-ért került fel a Steamre, ami nem a legszebb húzás.

Év végén jön Nintendo Switch-re a Rocket League
Ősszel egyre inkább kezd beindulni a Switch lineup, köztük egyre több thirdparty címmel. A legfrissebb bejelentés szerint a Nintendo tulajok Mario és Luigi autót is tudnak majd vásárolni továbbá decemberben ingyen kapnak majd egy metroid skinnel ellátott autót is.

Szeptember 26-án érkezik a régóta várt RUINER
Több halasztás után most már biztos a dátum és ha a videók és a képen nem csalnak, akkor az egyik legmenőbb indie játék lesz az évben.

Jön a Tekken mobilra!
Egyelőre keveset lehet tudni róla, de a gameplay-ek alapján izgalmasabb lesz mint a Mortal Kombat lebutított rendszere. A játékot jelenleg a kanadaik élvezhetik, de fokozatosan érkezik az összes országba Android és iOS-ekre egyaránt.

komment