The Humble Telltale Bundle

A mostani csomag nem csak a 2013-as Telltale bundle újrázása, hanem annak egy olcsósított verziója rengeteg új játékkal kiegészítve.

the_humble_telltale_bundle_1.PNG

Ez most annyira jól sikerült, hogy az 1 dolláros pakk szinte mindenkinek azonnali vétel lehet a maga 9! darab játékával. Habár tény, hogy került bele egy-két gyengébb játék is, de ennyi pénzért a Walking Dead Season 1 és a Puzzle Agent 1-2 már eleve kihagyhatatlan a kalandjátékok szerelmeseinek.

the_humble_telltale_bundle_2.PNG

És itt még nem áll meg a dolog, mivel nagyon is megéri befizetni az eggyel nagyobb csomagra is, ami 7.72 dollár jelenleg. Ebben az újabb motorra készült viszonylag friss játékokat gyűjtötték össze: Walking Dead Season 2 és Michonne, Tales from the Borderlands és a Game of Thrones. Mindegyik Telltale minőségből a legjobbak, szóval érdemes ezt a szintet is fontolóra venni.

the_humble_telltale_bundle_3.PNG

Ha pedig nagyon nem bírunk magunkkal, akkor a 15 dolláros csomagért is mehetünk, ami a fentiek mellett tartalmazza a Batman és a teljes Minecraft: Story mode-ot.
Összességében ez a szint is megéri bőven a pénzét, hiszen jó esetben ennyiért egy játékot kaphatunk akciósan és nem 16 darabot.

A csomagot itt tudjátok megvenni.

komment