Mi pörög a kezünkben, min pörögnek a nagyvilágban. Hírek, screenshotok, trailerek, videók, zenék a retrótól a next-genig.

2017. július 14. írta: Sirandrish
játéknapló #7

Code Vein
A Dark Soulsból is merítő program megjelenésére sajnos még várni kell, ugyanis 2018 elején érkezik majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de addig is itt egy kedvcsináló.



Past Pure
A nemrég bemutatott lopakodós programról még sok mindent nem tudunk, azonban szerencsére megjelent néhány videó róla. A megjelenésről sincs semmi hír, de annyi bizonyos hogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül.



Sine Mora EX
Az alap kiadás még 2012-ben jelent meg, ám a nagy sikerekre való tekintettel bejelentették a bővített verzió megjelenését, ami a szokásos platformokon kívül Nintendo Switchre is érkezik. Ez utóbbi verzióról készült egy kedvcsináló trailer is. 



XCOM 2 - War of the Chosen
Néhány hete jelentették be az XCOM 2 legújabb kiegészítőjét, ami számos újítást hoz majd a játékba. Az egyik ilyen nem elhanyagolható újdonság a Warlock nevű ellenséges frakció.



Splatoon 2
A Nintendo soron következő nagy dobása alighanem a Splatoon 2, aminek a megjelenésére már nem kell sokat várni, ugyanis július 21-én jelenik meg. Addig is itt a sztori módjának első negyed órája.



WRC 7
Egy rövid kedvcsinálót kaptunk a World Rally Championship 7. részéhez ami előre láthatólag idén ősszel jelenik meg PC, PS4 és Xbox One platformokra.

Battlerite és Disc Jam ingyenes hétvége a Steamen
Ezen a hétvégén két multiplayeres játékot is kipróbálhatunk. A Battlerite egy PVP team brawler, amit érdemes megnézni, hiszen közel 15 ezer játékos értékeléséből 92% pozitív a Steamen. A kompetitív játékok kedvelőinek pedig ott a Disc Jam, ami nagyjából az air hockey és a tenisz közös gyereke. 

steam_free_weekend_battlerite_disc_jam.jpg

komment