The Humble Capcom Rising Bundle

Ismét egy Capcom csomag, amiről érdemes pár szót ejteni. Az 1 dolláros ajánlat kihagyhatatlan, ha valakinek még nincs meg a Strider vagy a DMC, de a középső csomag is kifejezetten ajánlott a klasszikus RE részek miatt. Ha pedig imádjuk a tömeges zombi-gyilkolászást, akkor a 12 dolláros pakk Dead Rising második és harmadik része tökéletesen ki fogja elégíteni a vágyainkat egy jó darabig.

the_humble_capcom_rising_bundle.PNG

1$-tól:

STRIDER: gondolom kevesen emlékeznek rá, de ez egy SNES játék rebootja, ami kivételesen baromi jól sikerült. Ha netán bírod a plaftormer stílust metroidvania kivitelben és a látványos ninja harcokat, akkor ez a te játékod.

Umbrella Corps™: bizonyíték, hogy van szörnyűbb dolog a mutáns zombiknál. Múlt évben készült egy teljesen érthetetlen multis játék a Resident Evil világban, ami az első nap megbukott és azóta is csak kongnak az ürességtől a szerverek, ezért ez sajnos kuka.

DmC: Devil May Cry: kihagyhatatlan ajánlat a hack 'n' slash műfaj kedvelőinek.

 

Az átlag felett (7.29$ jelenleg):

Umbrella Corps™ Deluxe Edition Upgrade Pack: a bukott játék drága kozmetikai DLC-je.

Dead Rising 2: Off the Record: A második rész minőségi spinoffja, na persze, ha valaki szeret százasával zombikat gyilkolni irdatlan mennyiségű kraftolt fegyverrel idétlen ruhákban.

Resident Evil HD REMASTER: A klasszikus első rész felújított változata. Nem tökéletes, de jelenleg ez a legszebb verziója a GameCube kiadás után.

Resident Evil 0 HD REMASTER: Szintén egy jól sikerült remaster változat a klasszikus RE fanoknak vagy akik most kezdenének belecsöppenni a Resident Evil világba.

Resident Evil 6: az új generációs RE részekből egy jobb rész, bár nem egy Revelations, de ennyiért a két klasszikus résszel bőven megéri a pénzét.

 

12$-tól:

Dead Rising 2: zombik, zombik mindenhol. A DR részekben a szórakozást helyezték a középpontba, már ha valakinek mókás, ha több ezer zombit öl le óránként. Egy kicsit egysíkú dolog, tehát nem fog mindenkinek tetszeni, de a skinek és a fegyverarzenál talán kárpótolni tud mindenkit.

Dead Rising 3: Apocalypse Edition: a harmadik rész receptje nem változott, ellenben igazi filmes hangulatot tudott teremteni azzal, hogy egyszerre több száz egyedi zombit láthatunk a képernyőn. Végigjátszásomról itt olvashattok.

 

A bundle-t itt tudjátok megvenni: http://www.humblebundle.com

komment