40 kihagyhatatlan ajánlat a Steam Summer Sale-en

Elkezdődött a Steam Summer Sale! Csütörtök estétől egészen július 5-ig tart az akció. A Steam idén is fix árakkal dolgozik, tehát nem kell naponta többször nézegetni vagy várni nagyobb leárazásra.

A sale alkalmából ismét összeszedtünk több, mint 40 olyan játékot, amiket nagyon szeretünk és most kellemes áron be lehet zsákolni:

2017_steam_summer_sale_ayp.jpg

Hollow Knight (-34% 9,89€): Metroidvania és platformer rajongók örülhetnek, mert az idei év egyik tuti indie címe is kapott egy egész jó leárazást.

Turmoil (-50% 4,99€): Kevés manager játék tud igazán lekötni, de ennek az olajfúró tycoon játéknak sikerült. Most féláron lecsaphatunk rá.

Oxenfree (-75% 4,99€): Egyedi történet-orientált kalandjáték 80-as évekbeli tinédzser-horror film stílusban.

Clustertruck (-67% 4,94€): Floor is lava avagy ne érj földet. Hihetetlen jó parkour, amiben kamionokon kell ugrálnunk A-ból B-be.

Absolute Drift (-60% 4,79€): Stílusos ügyességi játék, ahol megtanulhatjuk a driftelés művészetét.

Headlander (-80% 3,99€): Az Adult Swim Games szokásosan vicces és minőségi metroidvania platformer játéka igen csak jó akcióban.

SteamWorld Heist (-66% 5,09€): A SteamWorld Dig alkotóinak új körökre osztott mesés steampunk játéka.

BloodGate (-90% 0,89€): Baromi olcsó 3 match - RPG keverék. Nagyjából mind egy Bejeweled játék, csak itt runákkal kell kombózni, ami a karakterünket segíti az RPG játékmenetben.

Bayonetta (-25% 14,99€): Nem is olyan rég érkezett Steamre az egyik legjobb hack and slash játék, aminek az igen kedvező kezdőárát most meg is akciózták. A PlatinumGames egyenlő a minőséggel, ha valaki szereti a stílust, akkor ezt imádni fogja.

Lost Castle (-40% 5,99€): Multiplayer beat’em up játék roguelike elemekkel. Tökéletes szórakozás haverokkal.

TASTEE: Lethal Tactics (-68% 4,79): Nem rég volt róla egy jó kis cikkünk, ahol 5 euró alatt mondtuk, hogy ajánlanánk. Hát most ajánljuk nagyon. Élménybeszámolót itt olvashatsz róla.

DOOM (-50% 14,99€): A tavalyi év egyik legjobb játéka immáron aprópénzért.

Hitman (-66% 18,97€): Rendszeres olvasóink tudják mennyire szerettem az új részt. Közel 200 óra játékidővel biztosan ez volt a valaha legtöbbet játszott Hitman játékom. Egyébként a naponkban a Denuvót is leszedték, ha ez valakinek számít.

Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition (-80% 3,99€): 2014 legjobb új címe volt sok helyen. Imádtam, ennyiért szinte ajándék. Élménybeszámolót itt olvashatsz róla.

2017_steam_summer_sale_samuel.jpg

Prison Architect (-75%, 6,99€): Ha mindig is börtönt szerettél volna építeni és igazgatni, akkor ez a te játékod! Építs börtön szárnyakat, lásd el őket vízzel, elektromossággal és rendezd be őket kedved szerint. Oszd be az emberek mindennapjait felkeléstől lefekvésig. Figyelj oda azért a bent lakók kedvére is - senki sem szeretne egy lázadást.

Ys I & II Chronicles+ (-70%, 3,59€): Két klasszikus játék egy közös packba építve. Irányítsd Aldo Christint két epikus és klasszikus JRPG játékban. Ismerkedj össze a falusiakkal, adj nekik ajándékokat, harcold végig magad a különböző pályákon egy különleges, extra gyors harcrendszer keretein belül. Különféle nehézségek és time attack mód garantálja a többszöri újrajátszhatóságot.

Human Resource Machine (-40%, 5,99€): Assembly-hez hasonló programozós játék. Élménybeszámolót itt olvashatsz róla.

The Talos Principle (-75%, 9,99€): Életem egyik legjobb puzzle játéka. Fantasztikus, pályákon átívelő feladatok, mély sztori, gyönyörű látványvilág.

Salt&Sanctuary (-40%, 10,79€): Dark Souls 2D-s platformer játék kivitelben. Élménybeszámolót itt olvashatsz róla.

The Walking Dead (-75%, 5,74€): Bár a játék végkifejletén sajnos semmi nem változtathat (a játék közbeni választások a reklám ellenére csak az oda vezető utat változtatgatja) ennek ellenére - vagy éppen ezért - életem egyik legjobb story driven játéka. Méltán nyerte el a “Nem sírok, csak valami a szemembe ment” díjat.

Before the Echo (-80%, 0,79€): Aki ismeri a Stepmania-t, az tudja milyen játékról van szó. Aki nem, annak röviden: zene ritmusára megadott billentyűket kell lenyomkodni. Ezt megfejeli egy érdekes és humoros történet, illetve RPG és crafting elemek. Tekintve, hogy szinte ingyen van, kötelező darab.

The Stanley Parable (-75%, 2,99€): Ebben a játékban nem fogják a kezed, nincs egy megadott útvonal, amin végig kell menned. Helyette egy nagyon humoros narrátorral felszerelkezve bizonyos határokon belül azt csinálsz a játékon belül, amit akarsz, sőt, ajánlott is a narrátor kéréseivel szembe menni.

Tales of Zestiria (-75%, 12,49€): Kakukktojás a listámon, ugyanis nem sokat játszottam még a játékkal. De amennyit láttam belőle, már az meggyőzött. Minőségi 3D-s JRPG animés átvezetőkkel, pörgős harcrendszerrel, nagy bejárható területekkel, craftinggal. Rengeteg játékórát látok benne és a story is a képernyő elé tud láncolni.

Prototype (-75%, 4,99€): Egy elszabadult kísérleti alany vagy, aki szuper képességekkel rendelkezik. Olvassz magadba járókelőket, hogy felvedd alakjukat rejtőzködéshez, vagy mutasd meg a világnak mekkora pengét, karmokat, izmokat tudsz növeszteni magadon és vedd fel egyedül a harcot egy egész hadsereggel. Akik szeretik a kötetlen akciót, azoknak mindenképp ajánlott.

Neighbours from Hell Compilation (-75%, 2,49€): Gyerekkorom egyik kedvenc játéka. Tréfáld meg a mindig morcos, zsörtölődő szomszédod, alkoss szivatás-láncokat a legmagasabb pontokért és nézettségért. Csak ne kapjon szívrohamot az öreg.

Learn Japanese To Survive! Hiragana Battle (-70%, 2,09€): Grafikai hiányosságaitól eltekintve egy szolid oktatójáték. A japán Hiragana írásmódot tanítja meg egy egyszerű RPG játék keretein belül. Vedd magadhoz jegyzetfüzeted, gyakorold az írásjeleket és a játék végére képes leszel írni és olvasni a Hiraganát.

Learn Japanese To Survive! Katakana War (-40%, 4,19€): A Hiragana Battle készítőitől. Grafikailag és játékmechanikailag sokkal jobban kidolgozott, mint elődje. A japán Katakana írásmódot tanítja meg, mint a párja. Ha már biztonsággal képes vagy a Hiraganát írni, olvasni, akkor íme az új kihívás!

Tabletop Simulator (-50%, 9,99€): Sandbox a társasjátékok kedvelőinek. Ez a program minden alkotóelemet biztosít, ami egy társasjátékhoz kell: figurákat, kártyákat, kockákat, online kapcsolatot. A workshopban számtalan társasjáték letölthető, amit hozzáadás után már játszhatunk is barátainkkal - akiknek szintén meg van a program, de magunk is készíthetünk sajátot. (Megj: maga a simulator nem kezel le semmilyen szabályt, azt csináltok benne, amit akartok. Célszerű az adott társasjáték hivatalos játékszabályát megtanulni a normális játékhoz - vagy ha nem megy, akkor csak borítsátok fel az asztalt :) )

2017_steam_summer_sale_csehla.jpg

One Upon Light (-75%, 2,99€): Felülnézetes monokróm ügyességi játék.

Possessed (-75°%, 2,49€): Vér+Erőszak+Szaturált színek → Rertro FPS utánérzés a jobbik féléből.

Emporium (-50%, 0,99€): Rövid, ám annál ütősebb, már már interaktív film 30-50 percben.

Refunct (-67%, 0,98€): FPP, azaz First Person Platformer rendkívül hangulatos grafikával megáldva.

Seasons After Fall (-50%, 7,49€): Cikkünket itt találhatjátok meg a játékról: Élménybeszámolót itt olvashatsz róla.

Kingdom Rush: Frontiers (-50%, 4,99€): Anno az első része magába szippantott tableten, majd a folytatását is végigpörgettem ott, úgyhogy épp itt az ideje, hogy PC-n újra átéljem az izgalmakat.

Lichtspeer (-50%, 4,99€): Csupán egy dárdát kell hajigálnunk ebben a germán mitológiai környezetben, ám ha azt hinnétek, hogy ez unalmasan hangzik, nézzétek csak meg a bemutató videóját Steam-en.

Sheltered (-75%, 3,24€): Túlélőszimulátor, csak különlegesebb kivitelben.

Banished (-75%, 4,74€): Rendkívüli népszerűségnek örvendő településépítő szimulátor. Élménybeszámolót itt olvashatsz róla.

Turok (-75%, 4,99€): Színtiszta Retro FPS hangulatbomba az N64 korszakból.

BIOS (-66%, 5,09€): Különböző feladatokat kell végrehajtanunk ebben az FPS-ben, természetesen minél gyorsabban.

Halo: Spartan Strike (-50%, 1,49€): Talán egyszer a számozott részek is eljutnak PC-re, de addig is remek kikapcsolódást tud nyújtani ez a felülnézetes akciójáték.

Stories: The Path of Destinies (75% -3,74€): Egy nagyon jó játék nagyon jó áron! Élménybeszámolót itt olvashatsz róla.

14 komment