2017. június 11. írta: ayo
Címkék: összefoglaló e3 EA
E3 2017 - EA röviden

Lement az első E3 konferencia, ahol az EA bemutatta, hogy kell egy teljesen unalmas show-t készíteni. Hozták a papírformát, megkaptuk az éves multi frissítéseket és minden sportjátékból a 18-ast.

Battlefield 1
Új kiegészítő érkezik In the Name of the Tsar néven, ahol az orosz hadsereg lesz a középpontban, tehát hello rideg havas pályák! Nyáron 1-1, majd szeptemberben a kiegészítő érkezésekor 6 új pályát fogunk kapni. Összességében jól fogyott a BF1 és én is csak azt érzem, hogy nagyon jót tett neki a változás, egy könnyed, szórakoztató játék lett, amit mindenki szeret.
Megjelenés: szeptember

Need for Speed Payback
Az új NFS rész nem sok újat tudott mutatni. Grafikailag szép, nyitott világban játszódik, plusz belecsempésztek egy kis GTA V utóérzést azzal, hogy itt is 3 főhőssel vagyunk story módban.
Megjelenés: november 17.

A way out
EA tartja a jó szokását és a tavalyi Unravel után idén is bejelentettek egy új indie játékot, ráadásul nem is akármit, egyenesen a Brothers: A Tale of Two Sons alkotóinak új játékát. A videókból nézve érződik, hogy most már nem kicsi indie címről van szó, hanem egy EA által rendesen megtámogatott játékról, amiben végre az indie alkotók kiélhették minden tehetségüket, kreativitásukat.
A gameplay bámulatos, ahogy a Brothers is az volt, úgyhogy kimondhatjuk, hogy ez az első legjobban várt cím az E3-on.
Megjelenés: 2018 eleje

Anthem
A Bioware új játékáról csak egy extra rövid videót láthattunk, amit elintéztek azzal, hogy majd az MS eventen fogunk megtudni mindent, mert annyira jó az új Scorpio.

Star Wars Battlefront 2
Rendkívűl figyeltek a játékosok visszajelzéseire, ezért az új részben megpróbáltak finomítani, ahol csak lehetett. Az egyik legtöbbször kért feature, az offline story mode immáron része a játéknak. Egy teljesen új történetet kapunk a Return of the Jedi és a The Force Awakens között, tehát végre van egy indok, hogy a multit nem kedvelő Star Wars fanok is elgondolkozzanak a játék beszerezésén. A mai elvárások miatt kicsit felturbózták a karakterépítést, amolyan Overwatch - Paladins stílusban, emellett háromszor több kontentet ígérnek, ráadásul a megjelenés utáni tartalmak ingyen lesznek elérhetők mindenkinek, ami azért az EA-tól igen nagy szó. Well played.
Megjelenés: november 17.

Majd persze bemutatták a sport játékok 18-as változatát és ennyi volt a konferencia. Továbbra sincs semmi új egyedi Star Wars játék, amit már évek óta mondogatnak, csak az elvárt éves multi és sportjátékok, ami igazán szomorú, hiszen decemberben már a harmadik új film jön. Hol az új Racer? Hol van egy Rogue One Leader vagy valami egyszerűbb dolog, amiben végigjátszhatjuk az új filmek történését?

Hát egyelőre sehol, viszont mától 18-áig ingyenes az Origin Access minden platformon, tehát ki lehet tolni az Unravelt vagy más rövidebb játékot, meg persze multizni ezerrel.

komment