Mi pörög a kezünkben, min pörögnek a nagyvilágban. Hírek, screenshotok, trailerek, videók, zenék a retrótól a next-genig.

2017. május 05. írta: Sirandrish
játéknapló #3

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
A nemsokára megjelenő PS4 exkluzív játék készítői egy új videóval leptek meg minket. A nagyon fiatalok talán nem is ismerik, de a velem egyidős gamerek minden bizonnyal tudják miről/kiről van szó. Az előreláthatólag június 30-án megjelenő Crash Bandicoot N. Sane Trilogy minden rajongó számára kötelező vétel.

Nintendo rajongók figyelem!
A minap belefutottam egy érdekes videóba. Az eddig megjelent összes Nintendo konzolt mutatja be, nagyon ötletesen. Mindenki nézze meg, lehet lát benne valami újat, amiről nem is tudott, de legrosszabb esetben is egy kellemes kis nosztalgia végignézni, hogy honnan is indult a Nintendo.

Érkezik a Darksiders 3. része
5 év után immáron hivatalos, a Darksiders sorozat folytatódik jövőre, amiben immáron egy női főszereplővel halad előre a történet.

Ingyenes hétvége
A Steamen hétvégén ingyenesen játszható a Rocket League és a The Division is. Az ingyenes hétvége mellett akciót is kapott mindkét játék, tehát ha valamelyik megtetszett, akkor most érdemes lecsapni rá.

rocket-league-the-division.jpg

Megérkezett az első NieR:Automata DLC
A PC-n nagy sikereket elért PlatinumGames friss játékának 3C3C1D119440927 nevű DLC-je nem csak a nevével, hanem ezzel a ruhával is felkeltette sokak érdeklődését.
A DLC jelentése: "3 Costumes, 3 Colosseums, 1 Dream and the Date 119440927."

nier_3c3c1d119440927.jpg

komment