Amit mindig is akartál, de nem merted

2017. április 05. írta: ayo
Főzés Cooking Mamával

Bár még csak a hónap eleje van, de nyugodt szívvel állítjuk, hogy a hónap Youtube csatornája a GameTim. És hogy miért? Mert Tim megteszi azt, amit valójában mindenki szeretett volna kipróbálni: minden héten egy az egybe lemásol egy Cooking Mama receptet. A Cooking Mama játékok Nintendo DS-en és Wii-n élték fénykorukat, amikben játékosan tanultunk meg főzni ceruza vagy a mozgásérzékelős irányító segítségével. Én bírtam ezeket és még a mai napig eszembe jut egy-két jelenet, ha a konyhában tevékenykedek, meg persze a hangos "Even better than Mama" dicséretek.

gametim_cooking_mama.PNG

A videó nem csak azért érdekes, mert változtatás nélkül készíti el a játékbeli recepteket, hanem mert közben megosztott képernyőn megy a játék, így párhuzamosan láthatjuk, ahogy lemásolja a játékbeli mozdulatokat és a végén még komoly összefoglalót és ajánlót is kapunk az adott receptről.

Tim videói igazi hiánypótló alkotások, amit még egyelőre kevesen fedeztek fel, de az biztos, hogyha így folytatja az évben, igen nagy népszerűségre fog szert tenni. Mi szurkolunk neki!

komment