G2A Deal Edition #2

Kicsit több mint egy hónap után itt a G2A Deal második csomagja ismét jó kis játékokkal:

g2a_deal_edition_2.PNG

Az Epistory egy művészien kidolgozott origami-szerű világban játszódik. Az állandóan mozgó világban folyamatos narrációt kapunk, közben pedig billentyűnk segítségével kell beírni a megfelelő szavakat az adott részeknél. A játéknak demója is van, ami szerintem mindenkit meg fog venni kilóra.

A DiRT Showdown a sorozat egyik kevésbé ismert része, ami inkább a lazább árkád szórakozásra helyezte a hangsúlyt jó fajta zenékkel.

Az Unbox nem egy ismert játék viszont annál inkább szeretik. A játék a 90-es évekbeli N64-es 3D-s korszakot hozza vissza egy open world világban, amiben magunkat kell kézbesíteni, mivel mi leszünk a csomag. 3D platformer rajongók biztosan élvezni fogják.

A Hue egy letisztult, könnyed ügyességi puzzle platformer, amiben minden a színek körül forog. A karakterünkkel meg tudjuk változtatni a játék háttérének színét és mivel minden elem színes, így a megfelelő szín kiválasztással előjönnek vagy épp eltűnnek a háttérben az adott elemek, ami folyamatosan segíteni fogja a továbbhaladásunkat. Külön plusz pont a fejlesztőknek, hogy a color blind üzemmódban a színeket ikonokra cserélték, ezáltal teljes élményben játszhatnak a színvakok vagy tévesztők is.

Végezetül pedig a TableTopRacing is belekerült a csomagba, ami a Micro Machines stílust egy kis Mario Kartos harccal ötvözte. Ez elsőre nem hangzik rosszul és nem is lett az, viszont valahogy mégse indult be a szekér és már az elején kihalt a játék online multija, ami sajnos ennek a lelke, tehát maximum haverokkal vagy egyedül tudunk játszani. A játéknak emiatt nem sok update-je jött ki, csak fizetős DLC, amiket ebből kifolyólag nem feltétlen ajánlok beszerzése.

A csomagra két vásárlási opció van, 2.49 €-ért előfizetés, amit a vásárlás után le lehet mondani vagy 2.99 € egyszeri összeg. Én az utóbbit ajánlom, de pro userek bevállalhatják az előfizetést, csak majd menjenek tutira és mondják le biztosra.
A fizetésnél az adót nem nézi a rendszer, tehát az rátok van bízva, emellett kezelési költséget is számol, ami 0% adóval a drágább egyszeri alkalom esetén 3.35 €.

A csomagot itt tudjátok megvenni: https://www.g2a.com/game-deals

4 komment