Pénteken érkezik az év játéka

A nappalok hosszabbak és éjszaka egyre nehezebb aludni, ez csak egyet jelenthet: érkezik a The Legend of Zelda: Breath of the Wild!
A legutolsó nagyszabású Zelda játék 2011-ben jelent meg Wii-re Skyward Sword címen, tehát szegény Wii U tulajok hiába várták, a gép sikertelensége miatt a játékot elhúzták a végsőkig, hogy a Switch induló címe legyen és Wii U-ra pedig búcsúajándékként az utolsó játék.

Szinte mindenhonnan csak azt lehet hallani, hogy ismét egy forradalmi Zelda részt készített a Nintendo, ami annyit jelent, hogy teljesen mindegy, milyen lesz az év játékfelhozatala, ha egy előremutató, nagyszabású Zelda rész jön ki, akkor az mindent vinni fog. És nem csak azért, mert 31 év után is óriási tömegeket tud megmozgatni a mai napig, hanem mert ennyi idő és rész után is képesek a kor leginnovatívabb alkotását létrehozni.

Beszámolók

A következő EDGE magazinban a Zelda a címlap mellé megkapta a bűvös 10 pontot, ami azért is nagy szó, mert 23 év alatt mindössze 18 játék kapott ennyit, így a Breath of the Wild résszel immáron 19-re bővült a lista.

the_legend_of_zelda_breath_of_the_wild_edge.jpg

Mindeközben számos más magazin az egekig dicsérte:

A valaha készült legjobb Zelda.

the_legend_of_zelda_breath_of_the_wild_5.jpg

Erről a játékról fogunk beszélni a következő évtizedekben!

the_legend_of_zelda_breath_of_the_wild_1.jpg

A legerősebb Nintendo launch a Super Mario 64 óta.

the_legend_of_zelda_breath_of_the_wild_2.jpg

Túlszárnyalhatja az Ocarina Of Time sikereit is.

the_legend_of_zelda_breath_of_the_wild_3.jpg

A Breath of the Wild örökre megváltoztatja, amit az emberek várnak a sorozattól.

the_legend_of_zelda_breath_of_the_wild_4.jpg

A játéknapló csapatában Andris és én is előrendeltük a Nintendo Switch-et a Zeldával, tehát az a ritka helyzet alakult ki, hogy egyszerre ketten tudjuk majd megosztani veletek a géppel és a játékkal való személyes tapasztalatainkat a következő hetekben. Ne maradj le semmiről és iratkozz fel hozzánk Facebookon!

3 komment