Picassok újra akcióban!

Splatoon 2

splatoon.jpg

A Splatoon a Nintendo legutóbbi generációján (Wii U) debütált és mivel csak és kizárólag ezen a konzolon jelent meg, így sokaknak biztos kimaradt.
Mindenképp említésre méltó, hogy új címként egy olyan konzolon, ami összesen 15 millió példányban kelt el, majdnem 5 milliós eladást produkálni azért nem rossz teljesítmény. Ez a szám gyakorlatilag előre is vetítette, hogy a Nintendo nem fogja magára hagyni a játékot. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a legújabb üdvöskéjükre, Switch-re bejelentették a folytatást!
Néhány újdonságot már elárultak, miszerint lesz LAN lehetőség, ezáltal net nélkül is multizhatunk a barátainkkal (régi szép idők: 4 haver, 4 kontroller, 1 N64 és 1 Mario Kart), és még egy Spectator mod is helyet kap. Kis kedvcsinálóként pedig íme egy rövid bemutató:

Akik az első részt szerették, azok ebben sem fognak csalódni, a minőség garantált. A hordozható Switch-nek hála pedig számtalan formában játszhatjuk majd a második részt, otthon, útközben vagy haverokkal akár lokál vagy online multiról legyen szó, szóval minden adott, hogy az új rész még népszerűbb legyen az elődjénél.

komment