A Square Enix tökéletes mobiljátékai

2017. január 30. írta: ayo
Hitman GO

A Hitman Sniper után sikeresen teljesítettem a Hitman GO verzióját is. A GO kevésbé interaktívabb, de jobban optimalizált a Sniperhez képest, ezáltal tökéletes játék tud lenni, bárhol is legyünk épp.

hitman_go2.jpg

A GO sorozat egy teljesen új kategóriát nyitott a mobilvilágban, ami pontosan megmutatja, hogy van létjogosultsága a mobiljátékoknak is. Nem kell nekünk high-end PC port, csak egy mobilra tervezett új koncepció, amit egyszerre tud szeretni az átlag mobiljátékos és a pro gamer is.

A Hitman GO egy igényesen kidolgozott táblás játék, amiben az akciódús lopakodást körökre osztott logikai feladványra cserélték. Itt is elsőként ki kell ismerni az őrök lépéseit, majd A pontból B-be haladva megölni láthatatlanul a célpontot a lehető legkevesebb lépésből. A játékmenet nagyjából a malomhoz hasonló, lépünk egyet, majd az őrök is lépnek vagy fordulnak és a szokásos csiki-csuki trükkökkel és a tereptárgyak segítségével tudjuk majd kijátszani őket. Használjuk a növényzetet, álruhába bújhatunk vagy mondjuk eldobunk tárgyat elterelésképpen.

A játék fokozatosan nehezedik a komolyabb ellenfelekkel és pályaszerkezetekkel. Például az, hogy minden ajtóhoz külön kulcsot is szerezni kell, teljesen új megközelítést követel a játékostól.

És hogy még így se legyen könnyű, a játék a szokásos három csillagos rendszeren alapszik, amiben változó feladatokat kell teljesíteni. Ilyen a szerezzük meg a kényes helyen elrejtett táskát, bizonyos kör alatt teljesítsük a pályát vagy a ne ölj meg senkit, csak a célpontot és ehhez hasonlók, szóval kihívásból nem lesz hiány.

hitman_go_1_0.jpg

Számomra az első két tábla volt a legnehezebb, de utána sikerült ráérezni az ízére és rendesen belerázódtam; mondjuk amikor stílszerűen 47 lépésből kellett megoldani a feladatot, akkor azon jó pár napot gondolkoztam, de teljes mértékben teljesíthető bármi segítség nélkül.

A játék közel 100 pályát tartalmaz, amit folyamatos update-ekben kaptak meg a felhasználók ingyen, ami szintén nagy szó, egyszeri vásárlással egy komplett minőségi játékot kapunk több 10 óra szórakozással.

A Hitman Go tökéletes azoknak, akik szeretik a Hitman világot és az igényes logikai feladatokat. Ha egyszer belekezdesz, garantáltan ez fok pörögni a következő hónapokban a telefonodon.
Az árazás itt is teljesen egyezik a többi Square Enix játékéval. A játékot 1500 forint körül lehet megvenni alapáron, de szinte mindig el lehet csípni 80% akciósan, ahogy épp most is, így mindössze 289 forintért a miénk lehet Androidon vagy picivel többért iOS készüléken.

Google Play | iOS

Még több Square Enix mobiljáték poszthoz klikk ide!

2 komment