Több mint 30 kihagyhatatlan ajánlat a Steam Exploration Sale-re

Elkezdődött a Steam Exploration Sale! Szerda estétől egészen jövőhét kedd 19:00 óráig tart az akció. A Steam idén is fix árakkal dolgozik, tehát nem kell naponta többször nézegetni vagy várni nagyobb leárazásra.
A sale alkalmából ismét összeszedtünk több mint 30 olyan játékot, amiket nagyon szeretünk és most kellemes áron be lehet zsákolni.

2016_steam_autumn_sale.jpg

ABZU ( -50% 9,99€): A Sony exkluzív Journey alkotóinak újabb remekműve ezúttal a víz alatt.

How to Survive (-90% 1,49€): Könnyedebb túlélős zombi játék egyedül vagy co-op módban. Az első rész mellett a második rész is igen csak jó akcióban (-70% 4,49€), szintén ajánlott.

The Flame in the Flood (-50% 9,99€): Csodálatos és egyben művészi kraftolós-túlélős kalandjáték. A mesekönyvszerű grafika mellé kiemelten jó soundtrack is társul.

Darksiders Franchise Pack (80% 9,99€): Igen csak jó dealben megvehetjük a teljes sorozatot. Hack and slash rajongóknak kötelező.

Lara Croft and the Guardian of Light (-75% 2,49€): Jól sikerült single / co-op Tomb Raider spin-off aprópénzért.

Tony Hawk's Pro Skater (-50% 4,99€): Újból átélhetjük HD minőségben a THPS sorozat legjobb pályáin, hogy milyen volt az, amikor még tudtak igazi gördeszkás játékot gyártani.

Chivalry: Medieval Warfare (-90% 2,29€): A legjobb középkori FPS fillérekért.

Wolfenstein: The New Order (-67% 6,59€): Hibátlan reboot kellemes akcióban.

Life Is Strange Complete Season (-75% 4,99€): egy hétköznapi fiatal lány nem hétköznapi története.

2016_steam_autumn_sale_2.jpg

Grand Theft Auto V ( -50% 29,99€): Minden idők legkedveltebb játéka megkapta az eddigi legnagyobb leárazást. Egy darabig ennél több nem várható, szóval most zsákoljátok be :)

Tom Clancy’s The Division™ (-50% 24,99€): a nem túl sikeres játék (itt teszteltem még a megjelenés előtt) lassan eléri azt az ársávot, amiben már érdemes gondolkodni, és bár nagyon lassan, de a fejlesztők is kezdenek észbe kapni, szóval egy próbát megér.

Fallout 4 ( -67% 19,79€): Wasteland újra vár immáron egy nagyobb akcióval.

DOOM ( -67% 19,79€): Az ikonikus hentelde kiváló rebootja meglepően nagy leárazást kapott fél év után. Itt az alkalom, hogy mindenki alámerüljön a pokol legmélyebb bugyraiba!

Tropico 5 - Complete collection (-88% 9,05€): A kedvenc diktátor-szimulátorunk legteljesebb verziója most az eddigi legjobb áron szerezhető be.

2016_steam_autumn_sale_3.jpg

Braid (-80%, 2,99€): Egy időtlen klasszikus puzzle platformer, az én személyes jelöltem ezen steam awardra is.

Evoland (-75%, 2,49€): Számítógépes játékok fejlődésének története mesterien kidolgozott játékmenettel ötvözve.

Evoland 2 (-75%, 4,99€): Az előző rész nyomdokaiba lépő, ám azt messze túlszárnyaló folytatás. Tavaly elnyerte nálam 2015 legjobb indie játékának címét.

Dust: An Elysian Tail (-80%, 2,79€): Káprázatos grafikával és magával ragadó játékmenettel rendelkező platformer játék.

Spelunky (-80%, 2,99€): Bányássz kincseket, harcolj szörnyekkel, mentsd meg a királylányt.. vagy épp egy kutyát. Minimális szerencse, maximális tudás és ügyesség szükséges a játékhoz. (Az eredeti, “klasszikus” verziót pedig ingyen is kipróbálhatjátok: http://www.spelunkyworld.com/original.html)

Age of Empires II HD (-75%, 4,99€) Szerintem nem kell senkinek bemutatnom ezt a klasszikus, valós idejű stratégiai játékot. Jó példája annak, hogy egy régi játékot miként lehet normálisan felújítani (igen, rád nézek HOMM3 HD)

LYNE (-70%, 0,89€): Minimalista puzzle játék, aminek az achievement képeiből feliratokat pakolhatsz ki a profil oldaladra.

Swords and Soldiers HD (-80%, 1,99€): Humoros történetű, aranyos grafikájú stratégiai játék, ami kinézete ellenére okozhat némi fejfájást a játékosainak (a jó értelemben).

Letter Quest: Grimm’s Journey Remastered (-70%, 2,39€): Aranyos grafikájú, kellemes szókirakós játék rpg és grind elemekkel megspékelve.

2016_steam_autumn_sale_5.jpg

Dishonored (-67%,3,29€ ): Ha közel áll hozzád a steampunk világ, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a játékot, mely teljes mértékben a játékstílusodhoz alkalmazkodik, lehetsz az árnyékban megbújó orgyilkos, vagy épp berzerk módba kapcsolt megállíthatatlan katona, a világ reagálni fog tetteidre.

Star Wars: Rogue Squadron 3D (-60%, 3,99€): A SW franchise-nak mindig is elkérik az árát, legyen bármilyen régi a játék, de engem ehhez a repülős kalandhoz annyi kedves emlék fűz gyerekkoromból, hogy ennyit bőven megér nekem az az érzés, hogy a Zsivány osztag kötelékében repülhetek TIE vadászokat likvidálva.

Insanity’s Blade (-85%, 0,89€): Pixel grafikába bújtatott akciójáték, melyekből igaz, hogy Dunát lehet rekeszteni, ez a játék mégis kiemelkedik közülük hangulatával, illetve RPG elemekkel megtűzdelt játékmenetével.

Disorder (-80%, 1,99€): 2D-s ügyességi játék, melyben váltanunk kell a dimenziók között továbbjutásunk érdekében, mindez meglepően egyedi látványvilággal tálalva.

Prospekt (-75%, 2,49€): A Valve által jóváhagyott játék, mely a Half-Life világában játszódik. Nyilván nem pótolhatja a Half-Life 3-at, de ezért az árért remek kikapcsolódást tud nyújtani a HL rajongóinak.

Alteric (-75%, 0,99€): Ügyességi játék, mely (szerintem) elég sok elemet átvett a modern kori klasszikus Super Meat Boy-tól. Jótól lopni nem bűn, úgyhogy ezt a kitartást igénylő és reflexeket próbára tevő játékot bátran ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit is fogékony erre a stílusra.

FEIST (-67%, 4,94€): Amikor legelőször megláttam ezt a játékot, egyből a Limbo jutott eszembe. Itt mondjuk nem monokróm pályákon fogunk tevékenykedni, de a hangulat ugyanúgy itt is magával ragadó. Sokszor kell majd menekülnünk, vagy épp logikai feladatokat megoldanunk, de itt is fogunk sok olyan feladványt találni, ami mindenképp emlékezetessé teszi ezt a játékot.

2016_steam_autumn_sale_7.jpg

Dirt Rally (-50%, 24,99€): Talán a jelenlegi legjobb raliszimulátor, sok-sok pályával és autóval. Ennyiért még a nem feltétlen raliőrülteknek is megérhet.

Firewatch (-40%, 11,99€): Aki szeretne Wyoming erdeiben sétálgatni (már free roam mód is van benne), az semmiképp se hagyja ki ezt a különleges grafikájú és atmoszférájú kalandot.

Evil Defenders (-90%, 0,99€): Az egyik legjobb mobilos TD játék most szuperolcsó PC-n is. Könnyed próbálkozás a műfajon belül, de nagyon jó hangulattal bír.

MotoGP 15 (-80%, 7,99€): A MotoGP egyetlen hivatalos játéka, mely egy csiszolatlan gyémánt. Kimondottan jó versenyezni vele, de a hangok és főleg a grafika nem 2015-ös szint. Ettől függetlenül ennyit megér, mert a karrier mód kimondottan élvezetes és természetesen az összes valódi versenyző elérhető benne.

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth (-75%, 9,99€): A jó öreg Civ sorozat az űrbe megy! Nem ez a legjobb darab a mestertől, de ettől függetlenül jó vele játszani. Legalább idegeneket is lehet irtani benne...

Cities: Skylines (-75% 6,99€): A finnek elhozták nekünk az igazi új SimCity-t. Szinte a semmiből robbant be a játék, jóval 1 millió fölötti példányszámban kelt el ez a városépítő szimulátor. 7 euróért igazi ajándék és a DLC-k is akciósak!

 

A Steam garantálja, hogy nem fogunk csalódni: ha bármelyik játékkal bármi problémád van (nem tetszett, nem indul el stb.) és kevesebb, mint 2 órát játszottál vele, akkor könnyedén vissza tudod kérni a pénzed.

3 komment