Humble Jumbo Bundle 7

Vegyes stílusú játékokkal rukkolt elő a Humble Bundle csapata, ami biztos, hogy nem mindenki ízlését fogja elnyerni, de ha közelebbről is szemügyre vesszük a játékokat, találhatunk azért pár gyöngyszemet.

humble-jumbo_bundle_7-jateknaplo.JPG

1$-tól:

RollerCoaster Tycoon 2 - Triple Thrill Pack: Ha mindig is kíváncsi voltál, milyen lehet egy vidámparkot üzemeltetni, ez a te játékod. Sokféle stílusban építheted meg álmaid vidámparkját, melybe temérdek szórakozási lehetőséget zsúfolhatsz, de vigyázz, a látogatók igényeit is figyelembe kell venned, különben hamar csődbe juthatsz. A játékhoz erősen javallott az OpenRCT2 kiegészítő, mellyel kibővítheted játékélményedet.

Devil Daggers: Ötletes aréna shooter, melyben egyetlen feladatunk a ránk támadó szörnyek likvidálása, akik a legkülönbözőbb formákban törnek életünkre. Ügyességet és reflexet igénybe vevő FPS, ahol győzni sosem fogunk, csak kitolni a határainkat a varázstőrünk segítségével, melyet a játék alatt fejleszteni is tudunk.

Runestone Keeper: A jobbak közül való roguelike RPG-hez van szerencsénk a játék személyében, mely ügyesen ötvözi a klasszikus szerepjátékos elemeket a körökre osztott stratégiára jellemző taktikai elemekkel. Készítsd el saját hősödet, hogy felvehesd a harcot a rád leselkedő szörnyekkel, miközben magadat is tudod fejleszteni különböző felszerelésekkel.

devil-daggers.jpg

BTA (jelenleg 5,62$):

Stronghold Crusader 2: Nagyon repül az idő, hiszen az első Stronghold játék már lassan 12 éve jelent meg, most pedig itt van a várva várt folytatás, mely megpróbál az előd sikeréhez felérni. Két kampányban tehetjük próbára magunkat a keresztény sereg, illetve az arab felkelők oldalán harcolva. Irányíthatunk hatalmas seregeket vagy kiélhetjük építkezési vágyainkat, hogy áthatolhatatlan erődöt építsünk, mindkét esetben a szórakozás garantált az erre fogékonyaknak.

Prison Architect: A játék azon kevés Greenlight cím közé tartozott, amit nem hagytak magára, miután megtermelte a profitot a fejlesztőknek. Havonta legalább egy nagyobb frissítést kiadnak, amiben nemcsak bugfix van, hanem új játékelemeket is belecsempésznek a börtönszimulátorba. Tedd próbára magad, hogy olyan maximális biztonságú komplexumot hozz létre, amiből még Michael Scofield sem tudna megszökni :D.

Punch Club: Bokszolós manager retro grafikával. Történeti körítése is van a játéknak, főhősünknek ki kell derítenie, hogy ki gyilkolta meg hidegvérrel édesapját, ám ehhez először végig kell küzdenünk magunkat a ranglétrán.

Agatha Christie- The ABC Murders: Az írónő híres regényét élhetjük át ezúttal interaktívan, melyben híres detektívjét, Hercule Poirot-t kell irányítanunk point-n-click stílusban. Ránk vár a feladat, hogy a Telltale kalandjátékokat idéző grafikával megáldott környezetben nyomozzunk a rejtélyes halálesetek után, melyet a titokzatos ABC gyilkos követett el.

Elegy for a Dead World: Nagyon érdekes koncepcióval rukkoltak elő a játék fejlesztői. Adott három kihalt bolygó, melyet főhősünk meglátogat, nekünk pedig lényegében meg kell írnunk, hogy mi is történhetett a planétával. Ezt a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy kapunk a játék előrehaladtával látványos állóképeket, és a program elkezd egy mondatot, amit nekünk kell befejezni. Itt nyilván szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, hisz nincs rossz válasz. Lényegében egy történetet írunk meg a gondolataink és a játék vizualitása alapján, amit később akár a Steam Workshopban is megoszthatunk. Angoltudás mindenképp szükséges a programhoz nemcsak a megértés, hanem a történet írás miatt is.

Road to Ballhalla: Ügyességi játék, melyben egy labdát kell terelgetnünk különböző akadályokat kikerülve, melyben a reflexeink és türelmünk mellett a zene lesz a legnagyobb segítségünkre.

agatha-christe-the-abc-murders.jpg

9.99$

Miscreated: A gamer új hullámot követve ez is a posztapokaliptikus - zombis - craftolós - open world - multiplayer játékok táborát erősíti, több kevesebb sikerrel. A játék előnyére írható, hogy a grafikus motort a CryEngine biztosítja, illetve folyamatosan javítgatják-bővítgetik a fejlesztők, viszont a szerver oldali rész nem a legbiztosabb, a steames értékelések szerint. Mivel Early Access játékról beszélünk, még el is nézhetnénk ezeket a dolgokat, kérdés, hogy nem hagyják-e magára a játék fejlesztését, miután a profitot megtermelte. Ayo írt egy elgondolkodtató cikket az EA játékok veszélyeiről.

A csomagot pedig a Humble oldalán tudjátok megvásárolni.

komment