Mi pörög a kezünkben, min pörögnek a nagyvilágban. Hírek, screenshotok, trailerek, videók, zenék a retrótól a next-genig.

2016. szeptember 16. írta: Csapoati
játéknapló #2

World of Warcraft: Legion

Egy hete jelent meg a WoW 6. kiegészítője. Pár hónapja tértem vissza (régen elég sokat nyomtam), mert tetszettek az újítások. Nos, a kiegészítő talán az eddigi legjobb. Szép új zónák és insták, szuper sztorik, poénok. Egyedül és csapatban is élvezetes.

wowscrnshot_083016_055217.jpg

Egg Inc.

Nahát, egy újabb clicker, ezúttal Androidra. Bővebb cikk is lesz belőle, ezért csak annyit mondok: csirkéket és tojásokat (de még milyeneket!) kell gyűjtögetnünk, persze nyilván pénz folyik majd be a végén.

egg1.jpg

Forza Horizon 3

Már csak nagyjából 3 hét van a megjelenésig, tűkön ülök! Már a 2-vel is megvettek kilóra, Ausztrália pedig még változatosabbnak ígérkezik. Ne feledje senki: a digitális változathoz Windows verzió is jár!

Sonic Fan Game

A rajongók összedobtak egy igen jó Sonic játékot, amit ezen a linken bárki leszedhet. A történet itt még nem ér véget, mivel a Nintendóhoz hasonlóan a SEGA Sonic személyében hamar rátalált a fan-made játékra, viszont teljesen másképp reagált az egészre (a videó első kommentje)

RC autó FPS üzemmódban

Egy unatkozó designer megalkotta az első valódi távirányítós autó szimulátort.

fpd_diagram.jpg

komment