Mi pörög a kezünkben, min pörögnek a nagyvilágban. Hírek, screenshotok, trailerek, videók, zenék a retrótól a next-genig.

2016. szeptember 12. írta: ayo
játéknapló #1

Interplay eladja mindenét
Az arany 90-es évek után manapság egy normális Kickstarter projectet se sikerült összehozni az Interplay-nek és szerencsére a múltév WTF bejelentéséből se lett semmi, azaz nem jött ki a remastered ClayFighter, amit biztosan senki se hiányol. A mostani bejelentés viszont még jól is jöhet, hátha jó kezekbe kerülnek olyan címek, mint az Earthworm Jim vagy mondjuk az MDK.

Halcyon 6: Starbase Commander
Megérkezett az XCOM és az FTL tökéletes kombinálásából a Halcyon 6, amiről mindenki csak áradozik. Sokan már most kijelentették, hogy az év játéka, szerintem hamarosan én is be fogom zsákolni.

Kingdom: New Lands
Már nagyon rég akartam erről írni valami komolyabb cikket, de egyelőre még mindig nehezen tudom feldolgozni a játék adta élményeket, egyik kedvenc indie-m mostanság az biztos.

kingdom_new_lands.jpg

Hitman
Sikerült befejezni a marokkói pályát, ami annyit jelent, hogy hamarosan jön az újabb Hitman összefoglaló, de addig is itt a kedvenc momentumom az egyik challenge eléréséhez.

Warcraft Adventures: Lord of the Clans
A 18 éve elkaszált Warcraft point and click játék a lelkes rajongóknak hála immáron elérte a játszható verziót. A játékot az a csapat készítette volna el, akik a hírhedt Legend of Zelda CD-I játékot is készítettek, de elsőre sokkal jobbnak tűnik. AKAROM.

4 komment