Humble - Survive This - Bundle

Az előző hetekhez képest újra egy olyan csomagot köszönthetünk, ami nem volt még a Humble kínálatában. A mostani pakk főképp a túlélős illetve craftolos játékokat foglalja magába.

humble.JPG

1$-tól

Tharsis: Egy kis legénységet kell navigálnunk egy űrhajó belsejében, akik épp a Mars felé tartanak. A hajó természetesen megrongálódott, így kell kis csapatunknak túlélnie azokat a  megpróbáltatásokat, amik ebben a körökre osztott stratégiai játékban előfordulhatnak. Újdonsága abban rejlik, hogy minden tevékenységünket az határozza meg, hogy mennyit dobunk a kockánkkal. Nekem elsőre bonyolultnak tűnik, de lehet játék közben kiforrja magát a dolog.

Savage Lands (Early Access):  Open-world survival játék, ami a jeges észak fantasy világába kalauzol el minket. Túlélésünkhöz elengedhetetlen egy megfelelő menedékhely megépítése, utána pedig nincs is más dolgunk, mint a ránk törő ellenfeleket likvidálni a saját készítésű fegyvereink segítségével.

KHOLAT: Ha a BTA-ba került volna a játék, még akkor is bőven megérné az árát a csomag, remek atmoszférájával máig megállja a helyét a nyomasztó hangulatú "walking simulatorok" között, bővebben róla a korábbi cikkünkben.

rust_wolf_0_0.jpg

Az átlag felett (jelenleg 4.37$)

Space Engineers (Early Access): Ha mindig is szeretted volna felfedezni az űr végtelenjét, ráadásul azzal az űrhajóval, amit te magad építesz meg, ez a te játékod!

RUST (Early Access): Szerintem senkinek nem kell bemutatni a játékot, mostanában az egyik leghíresebb open-world craftolgatós játék a The Forest mellett. Mindenképp a bunlde húzócíme.

Shelter 2: Nem is olyan könnyű a vadállatok élete. Ezt mutatja be a Shelter második része, ahol is egy nőstény hiúzt alakítunk, akinek kölykeit gondozva kell túlélnie a vadon viszontagságait táplálékot keresve, dacolva a változó időjárással és évszakokkal.

14$

Planetbase: Stratégiai játék a különlegesebb fajtából, ugyanis egy kolonizáló csapatot kell kommandíroznunk különböző bolygókon, ahol természetesen biztosítanunk kell számukra a megfelelő mennyiségű vizet és élelmet, de emellett a kutatás és fejlesztéshez szükséges nyersanyagokra is figyelmet kell fordítani.

A bundle-t itt tudjátok megvenni: http://www.humblebundle.com

komment