Humble Capcom Bundle

Nem is emlékszem már, mikor írtam igazán jó csomagról, arra pedig végképp nem, hogy mikor volt az, hogy egyből meg is vettem a BTA-t. Ez most nagyon kellemes bundle lett, az 1 dollárosra nyugodtan be lehet fizetni, de a BTA-ban is olyan játékokat vehetünk, amik nem igen voltak ennél jobb dealben.

humble_capcom_bundle.JPG

1$-tól:

STRIDER: gondolom kevesen emlékeznek rá, de ez egy SNES játék rebootja, ami kivételesen baromi jól sikerült. Ha netán bírod a plaftormer stílust metroidvania kivitelben és a látványos ninja harcokat, akkor ez a te játékod. Kiemelten ajánlott.

Resident Evil Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony: továbbra is akciójátékként szeretnék eladni a sorozatot, de itt azért érződik a klasszikus részek felé való visszakacsintás, ami nagyon sokat javított a játékon. Az egyetlen baj az online co-op hiánya mellett, hogy epizódonként adták ki, összesen 4 plusz 2 rész van, tehát akinek bejön, annak még perkálnia kell...mondjuk egy 50% kupont is hozzánk vágnak, hogy még jobban ösztönözzenek.

LOST PLANET 3: tps akció, de sajnos ez már nem sikerült annyira jól, mint az első kettő, viszont egynek elmegy - remélem az első két részből lesz bónusz, azokat nagyon bírtam.

Bionic Commando: Rearmed: szintén egy remake-kel van dolgunk. A NES 8-bites side-scrolling akció még most is élvezetes lehet, persze aki meg tudja szokni az irányítást - nekem nem annyira sikerült, ezért nem sokáig mentem vele, de amúgy többnyire jók a visszajelzések.

 

Az átlag felett (6.74$ jelenleg):

Resident Evil Revelations: ez eredetileg a Nintendo 3DS exkluzív játékja volt, majd utána készült belőle többek között PC verzió is. Sokak szerint az egyik legjobb új generációs RE részt lett. A klasszikus részek rajongói továbbra se fogják szeretni, aki viszont egy jó akciót szeretne és nem fontos a történet, annak én is csak ajánlani tudom, Wii U-n az egyik kedvencem volt.

DmC: Devil May Cry: azt hiszem nem kell bemutatnom, aki szereti a szériát vagy a hack n slash műfajt, annak ez egy kihagyhatatlan ajánlat. Tény, hogy a 3-4. részek az igazi klasszikusok, viszont az se utolsó, hogy most végre ezt a rész is elérhető árban be lehet szerezni.

Resident Evil 5: számomra a legnagyobb érvágás akkor történt, amikor kiadták ezt a teljes mértékben zombis akció játéknak nevezett valamit. Nem volt rossz egynek, de ez már messze nem az volt, mint régen. A co-op mód viszont nagyon kellemes volt, na azért érdemes megvenni és kipörgetni a haverral.

 

15$-tól:

Resident Evil 5 - UNTOLD STORIES BUNDLE: PC-re csak idén jött ki egy viszonylag komolyabb kiegészítés, aki fan az még benevezhet erre, elvégre az 5 még nem volt annyira korcs, mint mondjuk a hatodik rész.

Ultra Street Fighter IV: a legfrissebb Street Fighter IV kiadás, ami tartalmaz minden eddig megjelent karaktert. Nem rossz deal ez sem, bár gondolom már mindenki a legújabb részt várja.

 

BÓNUSZ (az átlag felett fizetőknek):

Resident Evil 4: az egyik legjobb Resident Evil rész, nem hittem volna, hogy bónuszként ilyen menő cuccot raknak be.

Remember Me: erről írtam már egy hosszabb cikket, ennyiért tuti vétel, ne hagyjd ki!.

A bundle-t itt tudjátok megvenni: http://www.humblebundle.com

komment