Ingyen Virtual City 2

Egy újabb játékot tett korlátozott ideig ingyenesen elérhetővé a G5 Entertainment, rendhagyó módon majdnem minden rendszerre. Ők elsősorban a "Hidden treasure" típusú játékokra specializálódtak, de most az építkezés szerelmeseit invitálja meg egy kis játékra. 

vc2logo.jpg

A játékmenet a városépítő-manager stílusnak megfelelő, azaz utakat kell építeni, házakat emelni, amik fejlődnek maguktól, hogyha megteremtjük hozzá a lehetőséget, bíbelődni kell a szemétszállítással, az áruforgalommal és így tovább.

Természetesen a járművek elromlanak, az épületek kigyulladnak, szóval ez egy Mini Sim City, mert nem olyan hosszú, és egy nagyon picit egyszerűsített is, de azért jó pár pályán át kellemes kikapcsolódást nyújt. 

Ajánlott mindenkinek végigcsinálni a tutorialt, mielőtt elkezd játszani, hogy elsajátítsa a játék kezelését.

vc2gameplay.jpg

Az igazi lényeg csak most jön, a program majdnem minden rendszerre ingyenes lett, és ez alatt nem a szokásos ingyen kipróbálás lehetőséget értem, hanem a teljesen ingyenes kategóriát! Azaz nincs benne IAP, mert ez a full verzió, de létezik minden platformra egy IAP (In App Purchase, azaz alkalmazáson belüli vásárlás) verzió is, ahol meg kéne venni a teljes verziót is.

AndroidiOS | Windows Phone | Windows Market (Win 10 alatt) | OSX

Egy kis kedvcsináló: 

Szedjétek, amíg lehet! A játék természetesen a fiókhoz rendelődik hozzá, így a későbbiek során is bármikor lehet vele játszani.

komment