A pixel gladiátor

2014. november 17. írta: ayo
Epic Flail

Gondolom a pixelgrafikás indie játékokkal már mindenki torkig van, de itt egy jó példa, hogy még most is készülnek ezekből is értékesebb alkotások. Az Epic Flail stílusilag egy 2D brawler egy kis anime-hatású akcióval és pixelgrafikával megspékelve.

epic flail.PNG

A brawler játékmenet abban merül ki, hogy egy viszonylag szűkösebb arénában római gladiátor módra kell szétkaszabolni a random előjövő ellenségeket. Az irányításhoz a nyilak mellett mindössze az X gombra lesz szükség, amellyel támadhatunk vagy kitérhetünk az ellenség gyilkos suhintásai elől. A játék nem mondható könnyűnek, tutira kell majd egy pár perc, hogy belejöjjön mindenki és igazi gladiátor módjára sorozatban győzzön le mindenkit, mivel egy rossz mozdulat is elég a halálhoz, amely azonnal a játék végét eredményezi. A játékmenetet különböző pályákkal, pálya elemekkel és használati tárgyakkal színesítik. A fegyvereket és a páncélzatot harc közben tudjuk összeszedni az ellenségekről leütve, de kapunk pár extrát akkor is, ha egy bizonyos szorzót elérünk. Ezeken felül lesz majd co-op és multiplay opció meg pár extrémebb mód is, de az meg a jövő zenéje.

Jelenleg PC, Mac és konzolra jelentették be, de hogy mikor jön és mennyit fog kóstálni, arról még semmi hír. Ja egy fontosat még kiemelnék, hogy érdemes a rövid demót többször is végig tolni, mert nekem is dobott később olyan cuccot, amit az első menetben nem.  

A játékot itt tudjátok kipróbálni:
http://www.spacenoize.com/

komment