2014. szeptember 30. írta: ayo
Címkék: pc nintendo snes zelda
Ocarina of Time 2D

Nem tudom mi van a rajongókkal, de a Donkey Kong Country Doom után most itt az Ocarina of Time SNES verziója. Egyelőre csak demó, de már ez is egyszerűen hihetetlen. Ezt persze azok tudják legjobban átérezni, akik játszottak a Nintendo 64-es Ocarina of Time-mal, ami mellesleg a legjobb Zelda játék, amelyet valaha készítettek. Bámulatos, ahogy a háromdimenziós játékot át tudták vinni A Link to the Past 16-bites stílusába. A demóban az első pár jelenetet láthatjuk és egészen a kard megszerzésig tudjuk tesztelgetni a jelenlegi verziót. Nagyon érdekes volt ezeket, na meg a teljes térképet két dimenziós környezetben látni - tényleg minden ott van, ahol lennie kell, látszik, hogy minden részletre ügyeltek a rajongók. Bevallom én azt éreztem, mintha egy teljesen új Zelda játékkal játszanék és nagyon remélem, hogy el fog készülni egyszer a teljes verzió.

Ocarina of Time 2D.png

A készítők a nulláról kezdték el a játékot és nem használtak semmi segédprogramot vagy motort. Mindent ők gyártanak le, mivel nem szeretnének kiadni silány anyagot a kezükből - a jelenlegi helyzetet nézve, ha megcsinálják, akkor ez lehet az első számú fan-made Zelda, amit mindenkinek végig kell tolni az eredetik után.
A rövid demó mellett egyelőre csak pár kisebb videót mutattak a jelenlegi fejlesztésekről. Az oldalon azt ígérik, hogy folyamatosan lesznek új kontentek, ha bármilyen nagyobb haladás történik a játékkal, úgyhogy érdemes néha ránézni majd a későbbiekben is.

A játék oldalát és a demót ezen a linken érhetitek el:
http://oot-2d.com/

1 komment