The Plan

Ha van 10 perced és nem veted meg a felfedező/élmény játékokat, akkor itt van egy kiváló alkotás a számodra, ami nem kerül egyetlen filléredbe sem. A játék 10 percen belül akár kétszer is teljesíthető - érdemes egy második végigjátszásnak is nekifutni, hogy avatar módban is élvezhessük a játékot -, nem tartogat hatalmas kihívásokat, ám az hangulata miatt maradandó élményt nyújt azok számára, akik nem egy FPS shooter miatt ülnek le a monitor elé.

the plan.png

A játékot az Among The Sleep fejlesztői készítették hobbiból és úgy gondolták, hogy érdemes a nagyközönségre - szerencsénkre. A játékról sok mindent nem lehet elmondani spoilerezés nélkül, de annyit érdemes róla tudni hogy aki el tud vonatkoztatni a főszereplő mibenlététől, az értékes igazságot vonhat le az életről.

Egy szám achievement is jár a játék mellé, úgyhogy nem lesz nagy kunszt “teljesen kipörgetni”. Aki esetleg nem tudná, hogyan kell teljesíteni, az a kommentekben érdeklődjön nyugodt szívvel.

Én személy szerint csupán a végén hallható zene miatt már fél tucat alkalommal “végigjátszottam”. Aki hasonlóan érzene hozzám, annak van egy jó hírem: A játékban hallható “Aese’s Death” közkincs, azaz ingyenesen beszerezhető (akár innen is).

A játék a hivatalos oldaláról és Steamről is letölthető ingyen és bérmentve. A buliból a Linux és OSX felhasználók sem maradnak ki, szóval hajrá!

A játékot itt szerezhetitek be:
http://store.steampowered.com/app/250600/
A játék hivatalos oldala:
http://www.krillbite.com/theplan/

4 komment