Classroom Aquatic: puskázz ügyesen, mint egy delfin

Sok beteg dolgot láttam már szimulátor kategóriában, mint például a WC vagy a folyó szimulátort, de azok általában pár perc viccelődés után mentek a kukába, mert többre nem alkalmasak. A Classroom Aquatic viszont igazi hiánypótló alkotás, amely nem csak hogy mókás, még élvezetes is, ráadásul most bárki ingyen leszedheti.

classroom-aquatic.png

A játék elején egyből az iskolapadban találjuk magunkat egy dolgozattal, amelyre nyilván nem készültünk fel, ezért egyetlen megoldásunk lesz, a puskázás. A válaszokat a padtársainktól tudjuk ellesni....de hééé ezek delfinek!
Igen, kérem szépen egy puskázós delfin szimulátorról van szó.

Célunk, hogy helyesen válaszoljunk az összes kérdésre az óra végéig. Ha rajtakap a tanár, hogy lesni próbálunk, akkor figyelmeztetést kapunk a táblán, ebből maximum három lehet. Segítségként három radír áll rendelkezésre, amiket hozzávághatunk bármihez, hogy eltereljük a figyelmet. A játék nagyon egyszerű és hamar meg lehet szokni, ez pedig a profi kivitelezésnek köszönhető. Szóval nem csak az ötlet jó, hanem még a játék mechanikája is. Pillanatok alatt visszajöttek a sulis élmények és ment a sasszem akció, hogy ki mit jelölt, na meg, hogy a tanár épp merre jár. Fölöttébb jó szórakozás, a delfinekért meg persze plusz pont. Nekem harmadszorra 4:06 perc alatt sikerült nulla radír felhasználással a 10/10. Nagyon bejövős cucc, a hét játéka minimum, toljátok!

Ha tetszett a játék, akkor a Kickstarteren tudjátok támogatni őket:
https://www.kickstarter.com/projects/2094628033/classroom-aquatic
A játék hivatalos oldala - demó itt (no oculos verziót)
http://classroomaquatic.com

3 komment