Wii U-ra is érkeznek indie címek

A Nintendo is készített egy nagyon rövid összeállítást az eShop-ra érkező indie játékokból, szokás szerint a legjobbakat most is kiemeltem.

Ballpoint Universe egy nem mindennapi ötvözet, az oldalnézetes lövöldözést, a platformer kalandjátékkal keresztezték sikeresen. Grafika a jól ismert "doodle" papírfirkálmányokból épül fel egy 2.5D világban, ezt is mondhatjuk extrának, hisz nem nagyon volt ehhez hasonló kivitelezés. A játékot kipróbálhatjátok online, ha megtetszett akkor jelenleg Desurán tudjátok megvenni  PC / Mac platformra 4 euróért vagy szavazhattok rá Steam Greenlighton.

A játékot itt tudjátok kipróbálni:
http://donthackmywebsite.com/bp/WebPlayer.html

A kickstarteren sikeres Cloudberry Kingdom egy igazi hardcore roguelike platformer. A roguelike abban merül ki, hogy mindig random generált akadályokat-ellenségeket kapunk természetesen a beállított nehézségi szinthez megfelelően, így soha se lesz ugyanaz egy pálya se, maximum hasonló. A csapdák legjobban a Super Marióból jól ismert tüskék, lángok, lávák, stb., de itt is rendesen kibővítették a palettát. A rajzos grafika nekem bejött, viszont kizárólag türelmes játékosoknak ajánlanám, mert tényleg mindenhonnan csak meg akarnak ölni.

A játék hivatalos weboldala itt érhető el:
http://www.pwnee.com

Végezetül volt még szó a számomra egyik legjobban várt játékról a Yacht Clubos Shovel Knight-ról és a tegnapi posztban már említett OddWorld: New & Tasty Wii U megjelenésről is.

komment