Google Earth Flight Simulator

Hölgyeim és Uraim, megkezdjük a leszállást a Liszt Ferenc repülőtérre, jelenleg épp a Margit Sziget fölött keringünk, kérem kapcsolják be a biztonsági övet:)

Google Earth Flight Simulator .pngTalán gondoltatok már arra, milyen menő lenne egy olyan játék, ami valós helyeken játszódna... mondjuk egy FPS a Józsefvárosi piacon:). A Google térképén - tehát eléggé nagy pályán - repkedhetünk a világ felett különböző járművekkel kedvünkre. Ez most már nem csak álom. Ha 10 éve jelent volna meg ezzel a "grafikával", akkor még nagyobbat szólt volna, ma már ez picit kevés, de hát az egész világ 3D térképéről van szó, amelyet még jelenleg is folyamatosan fejlesztenek és bőven van még meló a részletekkel.

A szimulátor kezdetben picit nehézkesen ment nekem, de miután tisztában lettem a billentyűkkel (joystickkal is lehet), utána már szinte jól ment:) Plusz extra, hogy látjuk a többi játékost is, ami térképnézetben eléggé vicces volt, hogy New York felett vagy 20-30 repülő volt kb. mint az életben... ja és akár chatelhetünk is velük!
A játék Chrome böngészőre van optimizálva, én jó pár órát elszórakoztam vele és tervezek majd egyszer egy JFK to Liszt Ferenc vagy valami hasonló keményebb útvonalat is:)

A játékot ezen a linken érhetitek el:
http://www.gefs-online.com

komment